Συνεργασία παιδιατρικής κλινικής Μητέρα με Εθνική Ασφαλιστική

Συνεργασία παιδιατρικής κλινικής Μητέρα με Εθνική Ασφαλιστική

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε η παιδιατρική κλινική Μητέρα, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το παιδιατρικό νοσοκομείο του Μητέρα είναι το μόνο συμβεβλημένο νοσοκομείο του δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο οποίο οι ασφαλισμένοι της έχουν πλήρη και απευθείας κάλυψη.

Η παιδιατρική κλινική Μητέρα έχει συμβληθεί επίσης με δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς ασθενείς, όπως ΟΑΤΥΕ, ΟΠΑΔ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΠΟΤΕ, Δικηγόρων Αθηνών και Πειραιώς, ΤΥΔΚΥ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.λπ.

Η συγκεκριμένη κλινική έχει με άδεια λειτουργίας 99 κλινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών και 24ωρη κάλυψη εξωτερικών ιατρείων. Λειτουργεί από το 2003, σε αυτόνομο κτίριο δίπλα στη Γενική-Μαιευτική Κλινική Μητέρα παρέχοντας υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υποειδικοτήτων της Κλινικής Παιδιατρικής. Στην τετραετία από το 2003-2006 η παιδιατρική κλινική έχει νοσηλεύσει πλέον των 8.575 παιδιατρικών περιστατικών, εκ των οποίων το 40% αφορούσαν χειρουργικά περιστατικά. Οι χειρουργικές επεμβάσεις στο διάστημα αυτό άγγιξαν τα 5.000 περιστατικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή