AGENDA

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 10.30, στη Μυτιλήνη, επί του πλοίου της εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 10.30, στην αίθουσα ΜΙΝΩΣ, του ξενοδοχείου CANDIA MARIS (ΚΑΝΤΙΑ ΜΑΡΙΣ), στην περιοχή Αμμουδάρα του Δήμου Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε.

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στα γραφεία της εταιρείας, Εθνάρχου Μακαρίου και Δημητρίου Φαληρέως 2.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΚΝ Α.Ε.

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 15.30, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Αλίμου 7, στον Αλιμο Αττικής.

ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

(Ορθή Επανάληψη) – Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 12.00, στην έδρα της εταιρείας, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Ολύμπου 32.

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στην έδρα της εταιρείας, Επιδαύρου 5, στον Ρέντη.

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 09.30, στην έδρα της εταιρείας, Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι, 8ος όροφος.

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 16.00, στα γραφεία της εταιρείας, Αγίου Θωμά 27, Παράδεισος Αμαρουσίου.

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 08.30, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στη θέση Λατζιμάς, της Κοινότητας Πρίνου, στο Δήμο Αρκαδίου Νομού Ρεθύμνης.

ΙΝFΟRΜΕR Α.Ε.

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 16.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Αυτοκράτορος Νικολάoυ 4, Τ.Κ. 176 71, Αθήvα.

J. & P. – ΑΒΑΞ Α.Ε.

Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 13.00, στην έδρα της εταιρείας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16, Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι, Ν. Αττικής.

ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH Α.Ε.

Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel, Λ. Συγγρού 385, στην αίθουσα ΔΗΛΟΣ, Παλαιό Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή