Στην Αλουμύλ δύο νέα έργα σε Μπαχρέιν και Ντουμπάι

Στην Αλουμύλ δύο νέα έργα σε Μπαχρέιν και Ντουμπάι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ομιλος Αλουμύλ ανέλαβε πρόσφατα 2 νέα έργα στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέσω της θυγατρικής της Alumil-Gulf. To πρώτο έργο αφορά την ανάληψη προμήθειας συστημάτων αρχιτεκτονικού προφίλ για βίλες στο Μπαχρέιν, σε ποσοστό που ξεπερνά αρχικά το 50% του συνολικού έργου. Αυτό θα φθάνει μέχρι και τις 1.300 πολυτελείς βίλες, σε σύμπλεγμα τεχνητών νήσων, το Durrat Al Bahrain. Το δεύτερο έργο αφορά την τοποθέτηση συστημάτων ALUMIL στο έργο Al Barari Villas στο Ντουμπάι, το οποίο αποτελείται από 306 υπερπολυτελείς βίλες, 900 τ.μ., με τιμές πώλησης άνω των 1,5 εκατομμυρίων λιρών εκάστη. Οι βασικοί άξονες δραστηριοποίησης στη Μέση Ανατολή αφορούν:

1) Υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικές εταιρείες του κλάδου του αλουμινίου στις χώρες του Gulf Co-operative Council (GCC).

2) Ανάπτυξη συνεργασιών με κατασκευαστικούς Ομίλους με στόχο το διπλασιασμό του δικτύου κατασκευαστών εντός του 2007, για ανάληψη έργων με προδιαγραφές ALUMIL.

3) Υποστήριξη και περαιτέρω διείσδυση σε μεγάλα Groups από Land Developers, με τη μορφή προγραμματικών συνεργασιών, ή και με joint ventures για την παραγωγή προφίλ αλουμινίου τοπικά.

4) Υποστήριξη στις σημαντικότερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που λειτουργούν ή πρόσφατα έχουν διεισδύσει στη Μέση Ανατολή. Ο όμιλος Αλουμύλ έχει τοποθετήσει τα προϊόντα του σε περισσότερα από 55 έργα στην ευρύτερη περιοχή του αραβικού κόλπου.

Η Αλουμύλ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα -βάσει παραγωγικής δυναμικότητας- στην Ευρώπη για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για όλες τις κλασικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές καθώς και βιομηχανικών προφίλ ειδικών προδιαγραφών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική, τις μεταφορές, κ.λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή