Οριακή αύξηση κερδών 1,35% από την J&P Αβαξ

Οριακή αύξηση κερδών 1,35% από την J&P Αβαξ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίδραση από την εξαγορά της εταιρείας ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ έγινε ορατή στα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του ομίλου της J&P Αβαξ, μιας και τα ενοποιημένα μετά φόρων κέρδη κατέγραψαν οριακή άνοδο της τάξεως του 1,35% σε 15 εκατ. ευρώ, έναντι 14,8 εκατ. ευρώ κατά το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Αντιθέτως, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε σε 246,8 εκατ. ευρώ, έναντι 158 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2006, ήτοι σημείωσε άνοδο της τάξεως του 78,8%. Σε επίπεδο μητρικής η J&P Αβαξ κατέγραψε επίσης άνοδο του κύκλου εργασιών κατά 60,9% και συγκεκριμένα από 76 εκατ. ευρώ σε 122,4 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη μετά φόρων αυξήθηκαν κατά 64,67%, καθώς διαμορφώθηκαν σε 8,14 εκατ. ευρώ, έναντι 4,94 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, ανέλαβε έργο ύψους 35 εκατ. ευρώ, έπειτα από σχετική σύμβαση που υπέγραψε με τη ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Το νοσοκομείο ανεγείρεται σε έκταση 70 στρεμμάτων επί της Εθν. Οδού Αγρινίου-Αντιρρίου και αποτελείται από συγκρότημα 13 κτιρίων. Η προθεσμία για την εκτέλεση του έργου είναι 30 μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή