Ανακαλούνται μοντέλα των BMW και Suzuki

Ανακαλούνται μοντέλα των BMW και Suzuki

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακλήθηκαν απο την αγορά 265 αυτοκίνητα μάρκας BMW μοντέλο X5 για επαναπρογραμματισμό του επιπρόσθετου εντατήρα της ζώνης οδηγού και έλεγχο -και αν απαιτείται αντικατάσταση- του αισθητήρα στάθμης υγρών φρένων. Οπως ανακοινώθηκε απο τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα, ενώ η εταιρεία BMW Hellas A.E. θα ενημερώσει με σχετική επιστολή τους πελάτες – κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, προκειμένου να επισκεφθούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της BMW και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή γνωστοποίησε ότι ανακαλούνται 562 αυτοκίνητα Suzuki μοντέλο Grand Vitara 2.0 5D που είναι εξοπλισμένα με σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP για προσθήκη ηλεκτρικής πλεξούδας στην καλωδίωση των πίσω φρένων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή