Η Aegean Airlines ανακοίνωσε επίσημα το «φλερτ» της με τη ρουμανική Blue Air

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε επίσημα το «φλερτ» της με τη ρουμανική Blue Air

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώνει με επιστολή της η Aegean Airlines τη διεξαγωγή συνομιλιών για ενδεχόμενη συμμετοχή της στη ρουμανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air. Παρά το γεγονός ότι η Aegean επισημαίνει ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη σε οριστική συμφωνία με τη ρουμανική εταιρεία αρνείται να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για το ποσοστό συμμετοχής στην εταιρεία καθώς και τη μορφή της ενδεχόμενης συνεργασίας. Δεσμεύεται ωστόσο να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Blue Air είναι η πρώτη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στη Ρουμανία και έχει βάση στο διεθνές αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου Baneasa. Εκτελεί πτήσεις προς 22 προορισμούς μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, η Μάλαγα, η Μπολόνια, η Βαρκελώνη, το Παρίσι, η Λιόν, η Κωνσταντινούπολη, η Ρώμη, το Μιλάνο.

Στο πτητικό της πρόγραμμα προστέθηκαν πρόσφατα πτήσεις προς το Λονδίνο (αεροδρόμιο Στανστεντ), τη Λισσαβώνα, τη Στουτγάρδη και το Τορίνο. Ο στόλος της Blue Air αποτελείται από τέσσερα αεροσκάφη (ένα Boeing 737-300 χωρητικότητας 144 θέσεων, ένα Boeing 737-300 χωρητικότητας 136 επιβατών, ένα 737-500, 123 επιβατών και ένα Boeing 737-400, 167 επιβατών το οποίο ενοικιάζει με τριετή μίσθωση). Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου με δικό της προσωπικό την τεχνική συντήρηση των αεροσκαφών της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή