Αντεπίθεση ΟΤΕ στον εντεινόμενο ανταγωνισμό με νέα πακέτα επικοινωνίας

Αντεπίθεση ΟΤΕ στον εντεινόμενο ανταγωνισμό με νέα πακέτα επικοινωνίας

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απάντησή του στον εντεινόμενο ανταγωνισμό επιχειρεί να δώσει ο ΟΤΕ, παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία πακέτων τηλεφωνίας ευρυζωνικού Internet και άλλων λύσεων επικοινωνίας. Ο οργανισμός παρουσίασε επίσης χθες και ένα πακέτο που συνδυάζει σταθερή τηλεφωνία, ευρυζωνική σύνδεση και πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Το πακέτο αυτό ονομάζεται «Ολα σε 1 (All In 1)» και περιλαμβάνει:

– Πακέτο Conn-x με απεριόριστο ADSL Internet στα 8 Mbps.

– Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις από το σταθερό και ένα

– Συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, που παρέχεται με τη συνεργασία της Cosmote.

Το πακέτο All In 1 αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Στα νέα πακέτα τηλεφωνίας, ο ΟΤΕ θα διαθέτει από 12 Σεπτεμβρίου τα νέα πακέτα «OTE Talk 24/7», «OTE Talk Βράδυ & Σαββατοκύριακο» και «ΟΤΕ Τalk 1,2,3». Το πρώτο αντί 16 ευρώ το μήνα παρέχει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο και κάθε μέρα την εβδομάδα, ενώ το δεύτερο προσφέρει αντί 7,3 ευρώ, την ίδια υπηρεσία τα βράδια (20.00-08.00) και τα Σαββατοκύριακα. Τέλος, το «ΟΤΕ Talk 1,2,3» προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς 1,2,3 αριθμούς αντίστοιχα, αντί 3 ευρώ τον κάθε αριθμό.

Στα νέα πακέτα τηλεφωνίας περιλαμβάνονται ακόμη τα πακέτα OTE 120 και 240 που προσφέρουν αντίστοιχο χρόνο αστικών και υπεραστικών κλήσεων αντί 3,57 και 6,95 ευρώ το μήνα. Τέλος, το ΟΤΕ Mobile προσφέρει 30, 60, 120 και 240 λεπτά κλήσεων δωρεάν προς κινητά αντί 4,50, 8,50, 16,90 και 32,90 ευρώ το μήνα.

Τα νέα πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών περιλαμβάνουν το πακέτο Conn-x@Work Plus, το οποίο σύμφωνα με τον ΟΤΕ έρχεται να καλύψει υπηρεσίες μικρών επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία VoIP IP VPN προσφέρεται για υπηρεσίες φωνής μέσω δικτύου IP, όπου οι κλήσεις που προορίζονται εντός δικτύου είναι δωρεάν, ενώ εκείνες που προορίζονται εκτός δικτύου, έχουν πολύ ανταγωνιστική χρέωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή