Αγορές μέσω Διαδικτύου και νέα καταστήματα από το Zara Home

Αγορές μέσω Διαδικτύου και νέα καταστήματα από το Zara Home

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφικτή θα είναι από τις αρχές του επόμενου μήνα η υπηρεσία αγορών μέσω του Ιντερνετ, από την αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού «Ζara Home», του ισπανικού ομίλου Inditex. Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές από 13 χώρες της Ευρώπης, και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία, και Σουηδία. Στην ιστοσελίδα www.zarahome.com, οι καταναλωτές θα μπορούν από τις αρχές Οκτωβρίου να βρουν έναν πλήρη κατάλογο με περισσότερα από 2.000 είδη από όλες τις συλλογές προϊόντων του «Zara Home» και του «Zara Home Κids».

Στη χώρα μας, ο ισπανικός όμιλος λειτουργεί τρία συνολικά καταστήματα Zara Home, στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, στη Θεσσαλονίκη και στη Γλυφάδα. Στους στόχους της διοίκησης συμπεριλαμβάνεται η επέκταση της αλυσίδας, σε αγορές όπου διαπιστώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να προστεθούν ένα ή δύο ακόμη καταστήματα Zara Home, στο κέντρο της Αθήνας. Σημειώνεται ότι η Inditex λειτουργεί σήμερα 104 καταστήματα από τις 8 αλυσίδες που αναπτύσσει κάτω από την ομπρέλα της και έως το τέλος του έτους θα προστεθούν κι άλλα. Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο του ομίλου, στην ελληνική αγορά τα σημεία πώλησης θα ανέλθουν σε 120 στο τέλος του 2008. Οι πωλήσεις της αλυσίδας των 174 καταστημάτων από 18 χώρες ξεπέρασαν το 2006 τα 139 εκατ. ευρώ, με μία αύξηση 78% συγκριτικά με τον προηγούμενο έτος.

Σε ό,τι αφορά τις αγορές on line, οι τιμές πώλησης θα είναι όμοιες με αυτές των καταστημάτων Zara Home και οι αγορές θα γίνονται στο νόμισμα της κάθε χώρας μέσω πιστωτικής κάρτας, συμπεριλαμβανομένης και της Affinitty Card Visa, κάρτα του Ομίλου Inditex, για τις χώρες εκείνες στις οποίες είναι διαθέσιμη. Η αποστολή των προϊόντων στους πελάτες θα γίνεται το αργότερο εντός δέκα ημερών από την ηλεκτρονική παραγγελία ενώ επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να επιστρέφουν στα καταστήματα της αλυσίδας τα προϊόντα που έχουν αγοράσει μέσω Ιντερνετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή