Είσοδος της Centric στο διαδικτυακό στοίχημα

Είσοδος της Centric στο διαδικτυακό στοίχημα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά του διαδικτυακού τζόγου εισέρχεται η Centric Πολυμέσα. Ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τα «περιουσιακά στοιχεία» της εταιρείας Morna Investments Co., με έδρα τις Νήσους Μάρσαλ, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από την εταιρεία Flyer SA που έχει έδρα στον Παναμά. Η εξαγορά, έγινε μέσω της θυγατρικής της εταιρείας SEE Sports Ltd. που έχει έδρα στη Μάλτα. Το αντίτιμο ανήλθε σε 22,5 εκατ. ευρώ και τα κεφάλαια προέρχονται από το νέο (μη διαπραγματεύσιμο) ομολογιακό δάνειο που εξέδωσε η εταιρεία μετατρέψιμο σε μετοχές της Centric. Η Morna Investments είναι κοινή επιχείρηση των εταιρειών Sporting Bet PLC με έδρα το Λονδίνο (εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο AIM) και Ritchmond Bet Trade με έδρα τις Νήσους Marshall. Η Sporting Bet διαχειρίζεται το διαδικτυακό τόπο sportingbet.com.

Το νέο απόκτημα της Centric πρόκειται να ενοποιηθεί πλήρως στα αποτελέσματα του εννεαμήνου 2007. Σαν αποτέλεσμα η διοίκηση της Centric Πολυμέσα Α.Ε. αναμένει στη χρήση 2007 να αυξήσει τον ενοποιημένο τζίρο της κατά 50 εκατ. και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων κατά 1,5 εκατ. Η εταιρεία πρόκειται να εκδώσει στις επόμενες μέρες σχετικό πληροφοριακό σημείωμα. Σε ό,τι αφορά την έκδοση του ομολογιακού δανείου, η Centric ανακοίνωσε ότι η σχετική απόφαση ελήφθη την περασμένη Παρασκευή από το Δ.Σ. της εταιρείας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της έκτακτης Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή