Ολοκληρώνει έργο 10,2 εκατ. δολ. στο Μπαχρέιν η Intracom Tel.

Ολοκληρώνει έργο 10,2 εκατ. δολ. στο Μπαχρέιν η Intracom Tel.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο ανάπτυξης του ασύρματου δικτύου (WiMAX) στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Zain του Μπαχρέιν ολοκληρώνει η Intracom Τelecom. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, το έργο ανέρχεται σε 10,2 εκατ. δολ. ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντα μήνα. Το δίκτυο που θα λειτουργήσει θα καλύψει ανάγκες ασύρματης δικτύωσης για σταθερές και νομαδικές υπηρεσίες φωνής και δεδομένων.

Για την υλοποίηση του έργου η Intracom αξιοποιεί τεχνολογίες της Cisco για την ανάπτυξη του δικτύου IP και τεχνολογίες της Redline Communications για την ανάπτυξη των υποδομών ασύρματου δικτύου πρόσβασης. Επιπλέον, η Intracom Middle East θα ενσωματώσει το σύστημα διαχείρισης των επιχειρησιακών και λειτουργικών διαδικασιών (ΒSS/ΟSS) της Ζain στο νέο δίκτυο WiΜΑΧ.

«Η προσφορά νέων ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών internet υψηλών ταχυτήτων από τη ΖΑΙΝ είναι το επόμενο λογικό μας βήμα στην αγορά του Μπαχρέιν, η οποία είναι πρωτοπόρος στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή» δήλωσε ο Dr Ahmed Al Shatti, γενικός διευθυντής Λειτουργιών (COO) της Ζain. «Προχωρήσαμε», πρόσθεσε, «με την Intracom Middle East, ως προτιμώμενο τεχνολογικό συνεργάτη, στη δημιουργία του WiMAX δικτύου μας, βασιζόμενοι στην αποδεδειγμένη εμπειρία της εταιρείας σε μεγάλα παρόμοια τηλεπικοινωνιακά έργα στην περιοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή