Σε νέους τομείς η MODA BAGNO

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τομέα των τεχνικών έργων εισέρχεται η εταιρεία επίπλων και ειδών υγιεινής Ν. Βαρβέρης MODA BAGNO Α.Ε., σε μια προσπάθεια βελτίωσης της θέσης της στην ανταγωνιστική ελληνική αγορά. Με χθεσινή της ανακοίνωση, η εισηγμένη γνωστοποίησε ότι συνήψε σύμβαση με την εταιρεία ΧΑΝΔΡΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. για τη διακόσμηση λουτρών και δωματίων, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας και τοποθέτησης υλικών επένδυσης, εξαρτημάτων και εξοπλισμού. Το έργο αφορά στην κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων 211 δωματίων, διαφορετικών απαιτήσεων, στη Θεσσαλονίκη, και είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και προγραμματισμού και εκτέλεσης του έργου. Η εν λόγω σύμβαση είναι ύψους περίπου 1,6 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2008. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύμβαση και για άλλα κομμάτια του.

Οπως επισημαίνει η εταιρεία, για την υποστήριξη της αγοράς των κατασκευών και των τεχνικών έργων έχουν ήδη στελεχωθεί αντίστοιχες ομάδες και προσφέρονται οι σχετικές λύσεις εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ ανάλογος σχεδιασμός υπάρχει για αντίστοιχα έργα και αγορές του εξωτερικού. Εκτιμάται περαιτέρω ότι η διείσδυση της Moda Bagno στους εν λόγω τομείς δύναται να συνεισφέρει θετικά στην αποδοτικότητα των κεφαλαίων, αλλά και στην εξέλιξη των οικονομικών της μεγεθών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή