Ενισχύεται με την προσχώρηση νέων μελών η αντιπροσωπευτικότητα της IAF

Ενισχύεται με την προσχώρηση νέων μελών η αντιπροσωπευτικότητα της IAF

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ενδυσης & Υπόδησης, Κέβιν Μπερκ, θα είναι μεταξύ των ομιλητών του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ενδυσης, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 26 Οκτωβρίου στην Ταϊπέι, της Ταϊβάν. Η ομιλία του στο συνέδριο, που θέτει την Ασία και τις αναδυόμενες αγορές στο επίκεντρό του, θα αφορά το εμπόριο και την διεθνή αγορά ένδυσης, στοχεύοντας στο να αποσαφηνίσει «γιατί το εμπόριο είναι καλό για την αγορά». Οπως σημειώνει ο κ. Μπερκ, το άνοιγμα των συνόρων έφερε πολλές θετικές εξελίξεις, καθιστώντας την διεθνή αγορά πιο ανταγωνιστική και κάνοντας διαθέσιμα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό προϊόντα σε πολύ προσιτή τιμή. Οπως σημειώνει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενδυσης (IAF), κ. Βασίλης Μασσέλος, σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε η προσχώρηση χωρών όπως η Ινδία, το Πακιστάν, η Ταϊλάνδη και η Σιγκαπούρη στην IAF, ενισχύοντας την αντιπροσωπευτικότητά της.

Περαιτέρω, στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο θα συμμετέχουν ως βασικοί ομιλητές ο πρόεδρος του Δ.Σ. της γαλλικής εταιρείας Devanlay-Lacoste, Ντομινίκ Ζακομέ, ο Ρόρι ΜακΜίλαν εκπροσωπώντας την αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών ΝΙΚΕ, στελέχη του επίσης αμερικανικού ομίλου Polo-Ralph Lauren, αλλά και ο γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενδυσης (EURATEX – European Apparel & Textile Association), Γουίλιαμ Λάρκιν, και η πρόεδρος ενός εκ των μεγαλύτερων παραγωγών βαμβακερών ενδυμάτων, Esquel Group, Μαρζορί Γιανγκ. Μετά τη λήξη του Συνεδρίου έχει προγραμματιστεί ένα εκπαιδευτικό ταξίδι (study tour) στο Βιετνάμ και την Καμπότζη, με επισκέψεις σε εργοστάσια αλλά και παρουσιάσεις (27-30 Οκτωβρίου 2007). Περισσότερες πληροφορίες αλλά και φόρμες συμμετοχής στο συνέδριο διατίθενται στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενδυσης, www. iafnet. com, αλλά και το Συνεδρίου, www. iaf2007. com. tw.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή