EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξήθηκε η ασφαλιστική παραγωγή της Victoria Ζημιών

Αύξηση κατά 7,11% σημείωσε κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η συνολική ασφαλιστική παραγωγή της VICTORIA Ζημιών, το ύψος της οποίας διαμορφώθηκε στα 27,5 εκατ. ευρώ. Η αύξηση στους κλάδους πλην αυτοκινήτου, άγγιξε το 52,48% επιτυγχάνοντας πιο βελτιωμένη σύνθεση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας προς όφελος της κερδοφορίας, που διαμορφώθηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ περίπου. Ειδικότερα ο ρυθμός αύξησης στον κλάδο ασφάλισης περιουσίας ήταν 23,9%, στον κλάδο ασφάλισης αστικής ευθύνης 27,5% στον κλάδο μεταφορών 27,7% και στους λοιπούς κλάδους 270,4%. Ο γενικός διευθυντής και αντιπρόεδρος της VICTORIA, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε ότι «η ανοδική πορεία των αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου προδιαγράφει ένα ιδιαίτερα επιτυχές κλείσιμο για το 2007. Ιδιαίτερα η επιλογή του καινοτόμου νέου τιμολογίου του αυτοκινήτου απεδείχθη, ήδη από το πρώτο διάστημα εφαρμογής του, επιτυχής».

Sato: αλλαγή στο Δ.Σ.

Αλλαγή προέκυψε στη σύνθεση του Δ.Σ. της εταιρείας SATO. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Σωτήριος Θεοδωρίδης και η Σύμβουλος του Δ.Σ. κυρία Ευγενία Σταυρινού. Κατά την ίδια συνεδρίασή του, το Δ.Σ. εξέλεξε ως νέα μέλη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, την κυρία Χριστίνα Παπανικολοπούλου και τον κύριο Δημήτριο Ρούση και ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής: Γεώργιος Θεοδωρίδης, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Δημήτριος Ρούσης αντιπρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος, Χριστίνα Παπανικολοπούλου, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος, Κωνσταντίνος Βαμβακόπουλος, σύμβουλος, ανεξάρτητο – μη εκτελεστικό μέλος και Κωνσταντίνος Καρακώστας, Σύμβουλος, ανεξάρτητο – μη εκτελεστικό μέλος. Πλέον, ο κ. Σωτήρης Θεοδωρίδης θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εταιρεία αναπτύξεως ακινήτων Pasal Development Α.Ε., της οποίας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Η εταιρεία έχει ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, συνολικής αξίας άνω των 100 εκατ. ευρώ, και βρίσκεται σε διαδικασία εισαγωγής στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σε Ρωσία, Κορέα η Αpivita

Διευρύνει τη διεθνή της παρουσία η Apivita με την είσοδό της σε Ρωσία και Κορέα, απ’ τις οποίες η διοίκηση της εταιρείας προσδοκά σημαντικά κέρδη. Στην Κορέα η Apivita εισήλθε στην αλυσίδα καταστημάτων Ontree, τη μόνη που διαθέτει φυσικά και βιολογικά προϊόντα και έχει συνολικά 11 niche μάρκες του εξωτερικού. Μέχρι το τέλος της χρόνιας η εταιρεία θα βρίσκεται σε 20 καταστήματα, ενώ για το 2008 αναμένονται άλλα 80. Το μήνα αυτό, δε, πρόκειται να τοποθετήσει προϊόντα σε μεγάλα φαρμακεία και πολυκαταστήματα στη Ρωσία, όπου έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με την εταιρεία Parfum Palace η οποία αντιπροσωπεύει premium εταιρείες του εξωτερικού. Η διοίκηση της Apivita θεωρεί ότι η είσοδος αυτή αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, αφού πρόκειται για μια αγορά που είναι συνηθισμένη στις δυτικές μάρκες, αλλά ανοίγει τώρα στην αγορά των φυτικών καλλυντικών. Η Apivita εξάγει σε 18 ακόμα διεθνείς αγορές μεταξύ των οποίων είναι η Ισπανία, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν, Ιαπωνία, οι ΗΠΑ.

Τιμήθηκαν από την Πειραιώς

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007, σε ειδική εκδήλωση, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Τράπεζα Πειραιώς, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και Αποκλειστικός Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Πρωταθλητές του Αύριο», τίμησαν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κάτω των 19 Ετών, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA U19. Στους νεαρούς διεθνείς απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς ως επιβράβευση για την παρουσία τους στα γήπεδα της Αυστρίας, κατέθεσε συμβολικό ποσό σε ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που άνοιξε για τους ποδοσφαιριστές, και στις πιστωτικές κάρτες Champions Card Mastercard.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή