Ικανοποίηση στη Singular Logic από το έργο στις εκλογές

Ικανοποίηση στη Singular Logic από το έργο στις εκλογές

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένη εμφανίσθηκε η Singular Logic, με το έργο της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης. Η εταιρεία ανέφερε ότι η συγκέντρωση, επεξεργασία και μετάδοση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών του 2007 «έγινε με απόλυτη επιτυχία» και ότι η εταιρεία «ανέδειξε αποτελεσματικότερα από ποτέ τη μακρά παράδοση αξιοπιστίας και εγκυρότητας που είχε επιτευχθεί στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Η Singular Logic υπογράμμισε ότι επιβεβαιώθηκε στις προβλέψεις της για σαφή συμπεράσματα στις 10.30 μ.μ. και 11.30 μ.μ. το βράδυ των εκλογών. Επίσης, σε ό,τι αφορά την ταχύτητα συγκέντρωσης των αποτελεσμάτων, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι χάρη στα νέα συστήματά της αυξήθηκε κατά 30% σε σχέση με το 2004.

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας στον διαδικτυακό τόπο (site) που μεταδίδονταν τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το site, σε διάστημα 48 ωρών, δέχθηκε 369.559.080 αιτήματα (hits) από 1.297.277 μοναδικούς επισκέπτες (unique users) απ’ όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι χρήστες του Internet ζήτησαν 51.467.785 σελίδες με κατά μέσο όρο 39 σελίδες ανά επισκέπτη. Η SingularLogic σημειώνει ότι αντίστοιχα στις εθνικές εκλογές της Ισπανίας που διεξήχθησαν τον Μάιο του 2007 οι χρήστες του Internet ζήτησαν περισσότερες από 11.000.000 σελίδες την ημέρα.

Από πλευράς χρήσης χωρητικότητας γραμμών Internet (bandwidth), η μέγιστη τιμή που παρατηρήθηκε ήταν 124 Mbits/sec και σημειώθηκε την επομένη των εκλογών (17/9) στις 10.30 π.μ. Συνολικά διακινήθηκε πάνω από 1,1 τρισ. στοιχειωδών πληροφοριών (1,1 Terra Byte) με ρυθμό που ήταν σταθερά πάνω από τα 100 εκατομμύρια στοιχειώδεις μονάδες πληροφορίας (Mbits/sec), τόσο τη βραδιά των εκλογών, όσο και την επόμενη ημέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή