Δραματικές οι εξελίξεις στον ΟΤΕ

Δραματικές οι εξελίξεις στον ΟΤΕ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις πυροδοτούν στον ΟΤΕ τόσο το έμπρακτο ενδιαφέρον της Marfin που ανεβάζει το ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού όσο και το μετεκλογικό τοπίο στην κυβέρνηση.

Ετσι, χθες, ο πρόεδρος του ΟΤΕ, κ. Π. Βουρλούμης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του διευθύνοντος σύμβουλου της Cosmote, κ. Ε. Μαρτιγόπουλου. Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον αντιπρόεδρο της Marfin κ. Α. Βγενόπουλο προκειμένου να γίνει κοινωνός των προθέσεων του επενδυτικού ομίλου για τον ΟΤΕ.

Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας ανέφεραν ότι ο κ. Αλογοσκούφης ξεκαθάρισε στον κ. Βγενόπουλο πως η διακηρυγμένη θέση της κυβέρνησης είναι είτε στρατηγικός επενδυτής ευρωπαϊκής προέλευσης στον ΟΤΕ είτε πολυμετοχικό μοντέλο Εθνικής Τράπεζας, όπου τον τελικό λόγο στις εξελίξεις θα έχει το Δημόσιο. Από την πλευρά της Marfin, γινόταν γνωστό ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ότι «οι δύο πλευρές συζήτησαν από κοινού το μέλλον του Οργανισμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή