Η ΒΕΤΑΝΕΤ ανέλαβε έργο ύψους 2,68 εκατ. ευρώ στην Πάφο

Η ΒΕΤΑΝΕΤ ανέλαβε έργο ύψους 2,68 εκατ. ευρώ στην Πάφο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο έργο ανέλαβε η τεχνική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ Α.Ε., μέλος του Ομίλου της ΒΕΤΑΝΕΤ. Ο λόγος για την κατασκευή ενός νέου τουριστικού χωριού στην περιοχή Μυλούθκια της Πάφου στην Κύπρο, για λογαριασμό της τοπικής εταιρείας Theodosiou (Vikla) Sunset Ltd. Το έργο θα εκτελεστεί σε οικόπεδο που γειτνιάζει με την υπό δημοπράτηση μαρίνα της Πάφου, ενώ ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2,68 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ. Αναλυτικότερα, η ΒΕΤΑΝΕΤ (η οποία θα εκτελέσει το τμήμα του έργου που ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ), πρόκειται να κατασκευάσει τον σκελετό και το κέλυφος 10 διώροφων κτιρίων διαμερισμάτων, αλλά και το κεντρικό κτίριο λειτουργιών της επένδυσης. Συνολικά, θα οικοδομηθούν περί τα 6.000 τ.μ. εντός διαστήματος επτά μηνών.

Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί το νέο σύστημα δόμησης που έχει σχεδιάσει κι εφαρμόζει η BETANET και το οποίο περιλαμβάνει την παραγωγή, μεταφορά και τοποθέτηση προκατασκευασμένων στοιχείων από μπετόν, ειδικά για μεγάλες αποστάσεις. Σημειώνεται ότι ήδη η εταιρεία έχει εκτελέσει τέσσερα ανάλογα τουριστικά έργα. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται εξοχικές κατοικίες στην Πάρο, αλλά και ξενοδοχειακό συγκρότημα 6.000 τ.μ. στη Χερσόνησο της Κρήτης, για λογαριασμό της εταιρείας Golf Residencies, συμφερόντων της οικογένειας Σμπώκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή