Οι αλλαγές, τα σενάρια και το μέλλον του ΟΤΕ

Οι αλλαγές, τα σενάρια και το μέλλον του ΟΤΕ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ραγδαίες εξελίξεις που ξέσπασαν τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στον ΟΤΕ δεν έχουν κοπάσει. Σήμερα θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Cosmo-te Ευάγγελου Μαρτιγόπουλου από το Δ.Σ. του ΟΤΕ. Οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο νέος επικεφαλής της Cosmote θα είναι στέλεχος του ομίλου ΟΤΕ ή ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης, για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι κινήσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες, προκειμένου να θωρακιστεί ο ΟΤΕ απέναντι στο απευκταίο ενδεχόμενο μιας προσπάθειας επιθετικής εξαγοράς του Οργανισμού από τη MarfiInvestment Group (MIG) ή οποιοδήποτε άλλο επενδυτικό σχήμα έχει την απαραίτητη οικονομική ευχέρεια. Πήραν δε τον χαρακτήρα του επείγοντος, καθώς πληθαίνουν οι φήμες ότι η Μarfin, εκτός από μετοχική συμμετοχή στον OTE διαθέτει και συμμετοχή στην Cosmote.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή