Ε. Μαρτιγόπουλος: Ξεπερασμένη η στρατηγική ανάπτυξης του ΟΤΕ

Ε. Μαρτιγόπουλος: Ξεπερασμένη η στρατηγική ανάπτυξης του ΟΤΕ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρισέλιδο κείμενο θέσεων για το μέλλον του ομίλου ΟΤΕ, εμφανίσθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Cosmote, ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ε. Μαρτιγόπουλος. Στο κείμενο, το οποίο διανεμήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. της Cosmote, ο κ. Μαρτιγόπουλος ανέφερε ότι η στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ πάσχει και ότι είναι ξεπερασμένη. Για το θέμα της συγχώνευσης ΟΤΕ-Cosmote αναφέρει ότι είναι λάθος στρατηγική να επιχειρείς να εισφέρεις μια υγιή δραστηριότητα σε μια «άρρωστη», αφού το πιθανότερο είναι να «νοσήσει» και η υγιής δραστηριότητα. Ο κ. Μαρτιγόπουλος εμφανίζεται υπέρμαχος μιας επιθετικής στρατηγικής με αιχμή του δόρατος την Cosmote.

Το κείμενο θέσεων ήρθε περίπου ως απάντηση σε εσωτερικό σημείωμα του προέδρου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη που διανεμήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού προχθές Τρίτη. Στο 8σέλιδο κείμενό του, ο κ. Βουρλούμης αναφέρονταν στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να ζητήσει την παραίτηση του κ. Μαρτιγόπουλου. Ο πρόεδρος του ΟΤΕ παρέθεσε στοιχεία για το νέο τοπίο που δημιουργείται διεθνώς με τη σύγκλιση κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καταλήγοντας ότι η Cosmote λειτουργεί αυτόνομα και αδιάφορα για την πορεία του ομίλου. Στο μεταξύ χθες το πρωί ο ΟΤΕ διένειμε ανακοίνωση στην οποία επιχειρεί ν’ αποσυνδέσει το θέμα των αλλαγών στην Cosmote με την υπόθεση συμμετοχής της Marfin Investment Group στον ΟΤΕ. «Δημοσιεύματα που συνδέουν εξελίξεις στη διοίκηση της Cosmote με την πρόσφατη απόκτηση μεριδίου μετοχών του ΟΤΕ από τη MIG είναι τελείως αβάσιμα και στερούνται σοβαρότητας», ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή