ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τάκης Αράπογλου / Πρόεδρος ΕΤΕ

Η Εθνική φέρεται να επανεξέτασε το ενδεχόμενο της συμμαχίας της με την Alpha. Ομως, για λόγους που δεν απέχουν και πολύ από το πρώτο «ναυάγιο», η διερεύνηση του εδάφους σταμάτησε. Θα ενδιαφερθεί υπό όρους για την περίπτωση του Τ.Τ. για λόγους που έχουν να κάνουν με τα μερίδια αγοράς.

Γ. Κωστόπουλος / Πρόεδρος Αlpha

Η Alpha Bank εξακολουθεί να τηρεί πιστά τη γραμμή που χάραξε ο επικεφαλής της κ. Κωστόπουλος: της αυτόνομης ανάπτυξης. Κατά καιρούς, πάντως, δέχεται κρούσεις από ξένους ενδιαφερομένους, ενώ έχει πάντα υπόψη της ότι στο μετοχικό της κεφάλαιο έχει χτίσει θέση ένα από τα πιο επιθετικά funds της Ευρώπης, το Centaurus.

Ν. Νανόπουλος / Διευθ. Σύμβουλος Εfg

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ολοκλήρωσε πρόσφατα θα έχει ως βασικό της στόχο την επέκταση της Eurobank εκτός ελληνικών συνόρων. Εντός των συνόρων αναμένεται ότι η τράπεζα του ομίλου Λάτση θα κινηθεί για την περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αν κι όποτε ανοίξει.

Μ. Σάλλας / Πρόεδρος Πειραιώς

Η τράπεζα ολοκλήρωσε επίσης προσφάτως μια αύξηση κεφαλαίου. Ο στόχος της ήταν η ανάπτυξη των εργασιών της εντός κι εκτός Ελλάδας. Η Πειραιώς, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, θα επιδιώξει την εξαγορά πιστωτικών ιδρυμάτων εκτός Ελλάδας, παρακολουθώντας πάντα όμως με προσοχή τις «εντός έδρας» εξελίξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή