Η HSBC προσφέρει τρία νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου

Η HSBC προσφέρει τρία νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία νέα καταθετικά προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, δημιούργησε και προσφέρει έως τις 27 Φεβρουαρίου η HSBC. Πρόκειται για το Euribor Plus και το European 5, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ και το Infrastructure Autocall USD, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 δολάρια.

Το Εuribor Plus είναι κατάθεση 5ετούς διάρκειας με εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη και εγγυημένη μικτή απόδοση κάθε 3μηνο και για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, συνδεδεμένη με το euribor. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο 3μηνο η εγγυημένη απόδοση είναι ίση με euribor 3μήνου + 2,50%, ενώ για τα επόμενα τρία 3μηνα η εγγυημένη απόδοση είναι euribor 3μήνου + 0,50%. Για την υπόλοιπη διάρκεια της κατάθεσης η ελάχιστη εγγυημένη απόδοση ισούται με το euribor 3μήνου, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επιπλέον απόδοσης 0,50% ανά 3μηνο, στην περίπτωση που οι δείκτες, S&P 500, DJ Eurostoxx 50 και Nikkei 225, είναι θετικοί σε σχέση με την αρχική τους τιμή.

Το European 50 είναι επένδυση με ισχυρή δυναμική στο δείκτη DJ Eurostoxx 50. Η απόδοση στη λήξη της συγκεκριμένης κατάθεσης εγγυημένου κεφαλαίου, διάρκειας 4 ετών, εξαρτάται από την απόδοση του δείκτη DJ Eurostoxx 50, ενώ από τα κύρια πλεονεκτήματα του προϊόντος είναι ότι ο καταθέτης επωφελείται από τη διασπορά που προσφέρει η επένδυση στον δείκτη, αφού αποτελείται από μετοχές που δραστηριοποιούνται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα σημαντικών κλάδων της οικονομίας της Ευρωζώνης.

Με το Infrastructure Autocall USD, η HSBC παρέχει τη δυνατότητα επένδυσης σε μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υποδομών. Πρόκειται για κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη, μέγιστης διάρκειας 4 ετών, η τελική απόδοση της οποίας και η διάρκεια, εξαρτάται από την πορεία 4 εταιρειών του ευρύτερου κλάδου των υποδομών σε διεθνές επίπεδο. Η μέγιστη συνολική μικτή απόδοση της κατάθεσης είναι 16%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή