1 – 2 Οκτωβρίου το Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο με 27 εταιρείες

1 – 2 Οκτωβρίου το Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο με 27 εταιρείες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Χρηματιστήριο Αθηνών διοργανώνει τον Οκτώβριο το 4ο Ετήσιο Roadshow Ελληνικών επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Το συνέδριο, που οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Bloomberg, το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2009. Στο φετινό roadshow έχουν κληθεί εταιρείες που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών που συνθέτουν τους δείκτες FTSE 20 και FTSE Liquid Mid και εκπροσωπούν σχεδόν το 80% της κεφαλαιοποίησης της Ελληνικής Αγοράς. Οι 27 εταιρείες που θα μετάσχουν στο συνέδριο του Λονδίνου είναι οι:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, EFG Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Κύπρου, Marfin Popular Bank, Coca Cola HBC, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Βιοχάλκο, Marfin Investment Group, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελλάκτωρ, Μότορ Οϊλ, Ιντραλότ, Τιτάν, Μυτιληναίος, Αlapis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Τέρνα Ενεργειακή, Eurobank Properties, Folli Follie, Fourlis, Lamda Development, Μηχανική, Σαράντης, Σιδενόρ. Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες Alpha Finance, CA Cheuvreux, Citigroup, EFG Eurobank Securities, Investment Bank of Greece και Εθνική Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Ι. Καπράλος σημείωσε ότι το roadshow θα συμβάλει στην εξωστρέφεια της ελληνικής αγοράς, καθώς η ζήτηση για συναντήσεις με τις εταιρείες από τα funds του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT