ΟΤΕ και Cosmote στη φετινή ΔΕΘ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρηση παρουσιάζουν οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ, κατά την 74η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του ομίλου (Περίπτερο 13, Stand 9). Τόσο ο ΟΤΕ όσο και η Cosmote δίνουν και φέτος ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις για το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, για δεύτερη χρονιά, το περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ είναι πιστοποιημένο ως κλιματικά ουδέτερο. Στο πλαίσιο αυτό, υπολογίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και αντισταθμίζονται με την οικονομική υποστήριξη ενός έργου για την προστασία του κλίματος, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Πρωτοκόλλου του Κιότο. Οι επισκέπτες μπορούν να μετρήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα μέσω ηλεκτρονικού quiz και να ενημερωθούν για πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Επίσης, για κάθε επισκέπτη που θα «αφήσει» το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα στο περίπτερό του στη ΔΕΘ, ο ΟΤΕ θα καταβάλλει ένα ποσό που θα διατεθεί για την υποστήριξη οικολογικών έργων.

Στο περίπτερο έχουν υιοθετηθεί πρακτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, όπως εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος (ισχύος ενός περίπου κιλοβάτ) κ. λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή