Νέα ξενοδοχεία στο δυναμικό της Aquis Hotels

Νέα ξενοδοχεία στο δυναμικό της Aquis Hotels

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο νέες επενδύσεις εισήλθε στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας στην ελληνική αγορά ο ξενοδοχειακός Ομιλος Aquis Hotels Resorts (www. aquisresorts. com) φθάνοντας σε αριθμό τις 12 ξενοδοχειακές μονάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα ξενοδοχεία που τίθενται υπό την εταιρική ομπρέλα της Aquis είναι το 4 αστέρων Aquis Blue Marine Resort & Spa (management) και το επίσης 4 αστέρων Aquis Capo Di Corfu (μακροχρόνια εκμίσθωση). Το Aquis Blue Marine Resort & Spa, δυναμικότητας 200 δωματίων, βρίσκεται 6 χλμ. από τον Αγιο Νικόλαο με θέα στον Κόλπο Μιραμπέλο στο νομό Λασιθίου στη Κρήτη. To Aquis Capo Di Corfu βρίσκεται στην περιοχή Αγιος Πέτρος Λευκίμμηs στην Κέρκυρα.

Εκτός από το Aquis Blue Marine Resort & Spa ο όμιλος διαθέτει άλλες 5 μονάδες στην Κρήτη, που είναι το Aquis Vasia Beach and Spa 5 αστέρων, το Aquis Zorbas Village 4 αστέρων, το Aquis Bella Beach Hotel 5 αστέρων, το Aquis Silva Beach Hotel 4 αστέρων, ενώ έχει το management στο Αquis Blue Sea Resort & Spa 5 αστέρων. Στην Κέρκυρα ο όμιλος πέραν του Aquis Capo Di Corfu διαθέτει άλλες 4 μονάδες που είναι το Aquis Sandy Beach Resort 4 αστέρων, το Aquis Pelekas Beach Hotel 5 αστέρων, το Aquis Agios Gordios Beach Hotel 4 αστέρων και το management του Aquis Corfu Holiday Palace Hotel 4 αστέρων. Επίσης, στην Κω διαθέτει το Aquis Marine Resort & Waterpark 4 αστέρων.

Με τις δώδεκα μονάδες το δυναμικό των ξενοδοχειακών κλινών του ομίλου ξεπέρασε, πλέον, τις 9.000 κλίνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδρυτής της αλυσίδας κ. Γιάννης Κεντ έχει γίνει δέκτης και εξετάζει νέες προτάσεις ξενοδόχων που επιθυμούν να παραχωρήσουν το management ή να πωλήσουν τα συγκροτήματά τους στην ξενοδοχειακή αλυσίδα της Aquis. Σημειώνεται ότι η Aquis δημιουργήθηκε από βρετανικά και αραβικά κεφάλαια, με στόχο τη δημιουργία μιας αλυσίδας ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων στην Ανατολική Μεσόγειο (Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτος, Κύπρος) που θα παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών ποιοτικού All Inclusive. Μέλος του δ. σ. του ομίλου είναι και το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή