Συνεργασία μεταξύ ΕΕΔΕ, HAY και ICAP

Συνεργασία μεταξύ ΕΕΔΕ, HAY και ICAP

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και των εταιρειών HAY GROUP A.E. και ICAP GROUP A.E. για την προώθηση του προτύπου Investors in People (IIP) στην ελληνική αγορά, υπέγραψαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών κ. κ. Χριστιανός Αμιράλης και Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΕΔΕ επέλεξε, ως εθνικός εκπρόσωπος του Διεθνούς Προτύπου Investors in People (IIP), για την προώθηση και καθιέρωση του θεσμού Investors in People στην ελληνική αγορά, να συνεργαστεί με τις παραπάνω εταιρείες που έχουν χαράξει σημαντική πορεία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ ειδικότερα, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις υπηρεσίες Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Ολα τα μέρη συμφώνησαν να αναλάβουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων για την εφαρμογή του προτύπου Investors in People, το οποίο έχουν υιοθετήσει περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις και οργανισμοί παγκοσμίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή