Η NetJets ενισχύει την παρουσία στην Ελλάδα

Η NetJets ενισχύει την παρουσία στην Ελλάδα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόλο 165 αεροσκαφών (τζετ) στην Ευρώπη και παρέχοντας πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο στόλο 800 αεροσκαφών, η NetJets Europe, που δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής της χρήσης και της μερικής πώλησης ιδιωτικών αεροπλάνων, ανακοίνωσε, χθες, την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω στη χώρα μας.

Η NetJets Europe μεταφέρει 1.600 πελάτες της σε περισσότερα από 5.000 αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εταιρεία έχει αυξήσει τη δραστηριότητα της κατά 33% στην Ελλάδα. Με 2.236 πτήσεις από και προς την Ελλάδα το περασμένο έτος, η Αθήνα ήταν ο πιο πολυσύχναστος προορισμός στη χώρα μας, με το 50% της πτητικής δραστηριότητας να πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οπως ανέφερε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Chief Operating Officer της NetJets Europe, κ. Graeme Weston, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη σχεδιάζεται μία εξατομικευμένη λύση, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ιδιοκτήτη και τα προγράμματα κάρτας ιδιωτικού αεροσκάφους και εταιρικής κάρτας. Το πρόγραμμα ιδιοκτήτη βασίζεται στην ιδέα της μερικής ιδιοκτησίας και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να αγοράσει ένα μερίδιο από ένα αεροσκάφος, ισοδύναμο με τον αναμενόμενο αριθμό ωρών πτήσης κάθε χρόνο, ξεκινώντας με ποσό που αντιστοιχεί στο 1/16 μόνο του κόστους ενός αεροσκάφους (50 ώρες). Η εταιρεία διαχειρίζεται και λειτουργεί το αεροσκάφος παρέχοντας το σύνολο του πληρώματος πτήσης, προγραμματισμό του ταξιδιού, υποστήριξη εδάφους και κάθε είδους συντήρηση. Αν δεν είναι διαθέσιμος ο τύπος του αεροσκάφους του ιδιοκτήτη, η εταιρεία παρέχει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο αεροσκάφος χωρίς επιπλέον κόστος. Η κάρτα ιδιωτικού αεροσκάφους προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 118.000 ευρώ για 25 ώρες συνολικής διάρκειας πτήσης σε αεροσκάφος (τζετ) ελαφρού τύπου. Με την εταιρική κάρτα παρέχονται 25 ώρες πτήσεις για χρήση σε διάστημα 24 μηνών. O στόλος της εταιρείας έχει ηλικία κατά μέσον όρο 3,4 ετών.

Η κ. Κατερίνα Μυτιληναίου, αντιπρόεδρος της NetJets Europe για την Ελλάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «με τις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες να προχωρούν σε περικοπές δρομολογίων, η NetJets Europe προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα άμεσης πρόσβασης σε 5.000 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο και εγγυημένη διαθεσιμότητα αεροσκάφους εντός 10 ωρών οπουδήποτε στην Ευρώπη, 365 ημέρες τον χρόνο. Η εταιρεία στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών σε επαγγελματίες και τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή