Σύντομα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστέλλεται ο έλεγχος της ΕΥΑΘ

Αναστέλλεται η διενέργεια του νομικού ελέγχου της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) από τις ενδιαφερόμενες κοινοπραξίες, όπως ενημερώθηκε η εταιρεία από τους συμβούλους αποκρατικοποίησης του Δημοσίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Οι τρεις κοινοπραξίες που συμμετείχαν στη διαδικασία αποκρατικοποίησης και στον σχετικό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την απόκτηση του 23,02% της ΕΥΑΘ είναι οι εξής:

Veolia Eau (Γαλλία) με 51% – MIG (Ελλάδα) με 44% – Ionios SA (Ελλάδα) με 5% – Suez Environment (Γαλλία) με 60% – Ellaktor (Ελλάδα) με 40% – Aqualia (Ισπανία) με 51% – GEK TERNA (Ελλάδα) με 49%.

Είχε το καλύτερο περίπτερο ο ΟΤΕ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διακρίνεται ο Ομιλος ΟΤΕ στο πλαίσιο της 74ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, αποσπώντας το βραβείο για την καλύτερη δημιουργία στεγασμένου εκθεσιακού χώρου. Με κεντρικό μήνυμα «Ξεχωριστά Προϊόντα και Υπηρεσίες για Ολους» οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ συμμετείχαν στην έκθεση, δημιουργώντας για δεύτερη χρονιά ένα κλιματικά ουδέτερο περίπτερο. Τόσο ο ΟΤΕ όσο και η COSMOTE έδωσαν και φέτος ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις για το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη, με την υιοθέτηση πρακτικών για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων κατά τη λειτουργία του περιπτέρου.

Πώλησε ακίνητο η Ζήνων Α.Ε.

Η εισηγμένη εταιρεία Ζήνων Α. Ε. Ρομποτικής & Πληροφορικής ανακοίνωσε ότι η 100% θυγατρική της εταιρείας Ζήνων Τεχνολογίες Αυτοματισμών Α. Ε. προχώρησε στις 15.9.2009 στην πώληση ενός εκ των δύο ιδιόκτητων ακινήτων της και δη του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Κανάρη 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής. Στο συγκεκριμένο ακίνητο στεγάζονταν γραφεία και μηχανουργεία της εταιρείας, συνολικού εμβαδού 1.436 τ. μ. και αντικειμενικής αξίας 970.591,75 ευρώ, αντί τιμήματος 1,4 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Κ. Διαμαντής ΑΒΕΕ. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της ανωτέρω πώλησης είναι κυρίως η μείωση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας, στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανασυγκρότησης των εργασιών αυτής.

Η HOL ολοκλήρωσε έργο της Πειραιώς

Ολοκλήρωσε την υλοποίηση υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Τράπεζα Πειραιώς η «hellas online». Πλέον όλες οι κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων, αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητά όλων των υποκαταστημάτων της τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και των κεντρικών εγκαταστάσεων της τράπεζας διεκπεραιώνονται μέσα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της HOL.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή