ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΓΕΚ εισέρχεται στους διαγωνισμούς ΣΔΙΤ

Επισημοποιήθηκε χθες η δραστηριοποίηση του ομίλου της ΑΕΓΕΚ στους διαγωνισμούς ΣΔΙΤ, μετά τη χθεσινή έγκριση των μετόχων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας. Στο πλαίσιο της συνέλευσης, η διοίκηση, μεταξύ άλλων, εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία της ότι θα επιτευχθεί η έξοδος των μετοχών της ΑΕΓΕΚ από το καθεστώς της επιτήρησης, καθώς έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, έως τα τέλη του 2009 το σύνολο των έργων ΣΔΙΤ που θα έχουν δημοπρατηθεί θα αγγίζουν σε αξία τα 2 δισ. ευρώ. Συνολικά προωθούνται 52 έργα Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα συνολικού προϋπολογισμού 5,7 δισ. ευρώ, ενώ σήμερα οι διαγωνισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν 14 έργα, με προϋπολογισμό που αγγίζει το 1,5 δισ. ευρώ. Είναι επόμενο λοιπόν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών ομίλων.

Εκδοση 2,8 εκατ. νέων μετοχών και 420.000 επιπλέον ανακοίνωσε η Navios Maritime Partners της Αγγελικής Φράγκου προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια της τάξεως των 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εισηγμένη στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το ποσό που θα αντληθεί για την επέκταση του στόλου της καθώς και για γενικούς σκοπούς της ίδιας. Σύμφωνα με αναλυτές, η εταιρεία αναζητεί την ανάπτυξη του στόλου από την αγορά. Σύμβουλοι της έκδοσης είναι η Citi και JP Μorgan.

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες ΒΜW

Πρόγραμμα ανάκλησης 1.098 μοτοσικλετών BMW διενεργεί η BMW Hellas Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης. Πρόκειται για τα μοντέλα R1200GS και R1200GS Adventure, παραγωγής μεταξύ Αυγούστου 2006 και Ιανουαρίου 2008. Η ανάκληση γίνεται διότι διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα εισχώρησης νερού στην ηλεκτρονική μονάδα αντλίας καυσίμου. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει αναφερθεί καμιά περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η BMW HELLAS A.E. θα ενημερώσει τους κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση της ηλεκτρονικής μονάδας αντλίας καυσίμου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW HELLAS Α.Ε.

Παρουσιάζει τα μοντέλα 2010 η Harley Davidson

Δύο ημέρες ανοιχτές προς το κοινό διοργανώνει η Harley Davidson στην Ελλάδα, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της, προκειμένου να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα για το 2010. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν, αλλά και να δοκιμάσουν, τα νέα μοντέλα, καθώς επίσης και να ενημερωθούν για τις νέες χαμηλότερες τιμές διάθεσης των μοτοσικλετών στην ελληνική αγορά. Οι αντιπροσωπείες της Harley Davidson βρίσκονται στο Μαρούσι, τη Γλυφάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Σημειώνεται ότι από 1ης Ιουλίου 2009 άλλαξε η συμφωνία συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με την εισηγμένη Elmec Sport, όπως αυτή ίσχυε από το 2001, καθώς πλέον η διάθεση των προϊόντων της Harley Davidsοn στην Ευρώπη δεν γίνεται μέσω αντιπροσώπων. Η Elmec διατηρεί τα προαναφερθέντα σημεία πώλησης, πλην αυτού της Πάτρας, και εξακολουθεί να παράγει και να διαθέτει τα είδη ένδυσης με τα σήματα και την επωνυμία της Harley Davidson σε αγορές εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων.

Ελληνοαμερικανική Ενωση: ευέλικτα προγράμματα

Ο τρίτος κύκλος σπουδών του προγράμματος Diploma in Business Studies, καθώς και των προγραμμάτων Certificate στους τομείς Management, Marketing, Public Relations, που προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ενωση, σε συνεργασία με το Hellenic American University, ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου 2009. Πρόκειται για σύντομα και ευέλικτα προγράμματα, που προσαρμόζονται και ανανεώνονται διαρκώς, ώστε να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της αγοράς. Εχουν πρακτικό προσανατολισμό και εστιάζουν στην ουσιαστική ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των ανθρώπων που τα παρακολουθούν. Με την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος οι συμμετέχοντες διαθέτουν τις γνώσεις και δεξιότητες να κάνουν τη διαφορά στη δουλειά τους και να καταξιωθούν επαγγελματικά. Τα προγράμματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα. Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στα τηλ. 210-36.80.006, 210-36.80.968, ή να στείλουν email στη διεύθυνση [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή