Νέο τεχνολογικό συνεργάτη αναζητεί ο ΟΠΑΠ

Νέο τεχνολογικό συνεργάτη αναζητεί ο ΟΠΑΠ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι εκτιμά η διοίκηση του ΟΠΑΠ ότι θα ολοκληρωθεί η ανάδειξη του νέου αναδόχου για την τεχνολογική υποστήριξη του οργανισμού. Ο διαγωνισμός, που προκηρύχθηκε χθες και θα δημοσιευθεί στον Τύπο σήμερα, έχει ως αντικείμενο την τεχνολογική υποστήριξη των υφιστάμενων παιχνιδιών του οργανισμού, αλλά και των νέων που έρχονται (Internet, Βιντεολόττο κ.λπ.).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού, υπηρεσιών υλοποίησης, την εκπαίδευση, θέση σε παραγωγική λειτουργία, συντήρηση, τεχνική διαχείριση συστημάτων, διαχείριση εφαρμογών και υποστήριξη επιχειρησιακής λειτουργίας, που αφορούν τη λειτουργία τόσο των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που ήδη διεξάγονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και αυτών στα οποία ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί η ΟΠΑΠ Α.Ε. μελλοντικά, όπως στιγμιαίο λαχείο, παιχνίδια μέσω διαδικτυακού και «ζωντανού» στοιχηματισμού, σύγχρονα τερματικά λοταρίας (VLTs), αυτόματους πωλητές παιχνιδιών». Πρόκειται για ένα έργο πολλών δεκάδων εκατ. ευρώ ετησίως, δεδομένου ότι η τελευταία σύμβαση με την Intralot προβλέπει τίμημα 70 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές μέχρι 14 Μαρτίου, ενώ ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις.

Η πρώτη περιλαμβάνει την προεπιλογή των υποψήφιων αναδόχων και η δεύτερη την τελική επιλογή του αναδόχου. Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει βάσει λειτουργικών προδιαγραφών της προσφερόμενης λύσης και όχι βάσει τεχνικών προδιαγραφών. Η λύση θα επιλεγεί «μέσω παρουσιάσεων και επιδείξεων της αντίληψης των αναδόχων για την υλοποίηση του έργου, απαλλαγμένης από γραφειοκρατικές εμπλοκές», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή