Αγωγή από Aegean για διακοπές ρεύματος

Αγωγή από Aegean για διακοπές ρεύματος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ από τις 20 μέχρι και τις 29 Ιουνίου του 2011 κατέθεσε η AEGEAN POWER. H εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας υποστηρίζει ότι τις συγκεκριμένες 9 ημέρες ζημιώθηκε περίπου με 2,5 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ζητεί να διωχθεί κάθε υπεύθυνος για το αδίκημα της παρακώλυσης της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, αφού κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων ανεστάλη η λειτουργία σειράς εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής περικοπές ηλεκτρικής ενέργειας, επηρεάζοντας μεγάλο μέρος των καταναλωτών και πελατών της. Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια την τεχνητή μόχλευση της χονδρικής τιμής ρεύματος (ΟΤΣ) εις βάρος του συνόλου των προμηθευτών, αλλά και των Ελλήνων καταναλωτών.

Η AEGEAN POWER σκοπεύει να προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των καταναλωτών και πελατών της και να υπερασπιστεί τη διαδικασία απελευθέρωσης και υγιούς λειτουργίας, της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η AEGEAN POWER έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 100.000 εμπορικούς και οικιακούς πελάτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή