Προσφορές για Ιντερνετ και στην… παραλία

Προσφορές για Ιντερνετ και στην… παραλία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για κάθε βαλάντιο. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι αυξάνεται η ζήτηση από περιστασιακούς χρήστες, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χρηστών. Ετσι προσφέρουν πακέτα που το κόστος τους ξεκινά ακόμη και από τα 3 ευρώ για τη χρήση ενός μήνα. Φυσικά οι χρεώσεις κλιμακώνονται ανάλογα με τον όγκο δεδομένων που θέλει να έχει πρόσβαση ο χρήστης.

Οι άνθρωποι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αναφέρουν ότι αυτή την περίοδο αυξάνεται η ζήτηση από μικρούς και μεγάλους που βρίσκονται σε παραλίες ή τα εξοχικά τους και θέλουν πρόσβαση στο Ιnternet.

Κάποιοι το επιδιώκουν επειδή θέλουν να βρίσκονται σ’ επαφή με τους φίλους τους κάνοντας χρήση των «κοινωνικών δικτύων» (facebook, twitter κ.λπ.), κάποιοι επειδή θέλουν να διαβάζουν την εφημερίδα τους στο κινητό ή στο iPad και κάποιοι άλλοι γιατί έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θέλουν να τις παρακολουθούν από μακριά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή