Μεγάλες εκπτώσεις από τα ξενοδοχεία

Μεγάλες εκπτώσεις από τα ξενοδοχεία

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπτώσεις έως και 50% επί των τιμών τους προσφέρουν εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες εντός κι εκτός Ελλάδας μέσω δημοφιλούς, παγκοσμίως, οnline ταξιδιωτικού γραφείου, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα αυτήν την περίοδο υπάρχουν 204 προσφορές με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση, από την Ιταλία 350 προσφορές με τιμές από 18 ευρώ, από την Τουρκία 83 προσφορές με τιμές από 12 ευρώ, από την Ισπανία 188 προσφορές με τιμές από 9 ευρώ κ. ά. Κατά τη φετινή σεζόν, ο εγχώριος τουρισμός, λόγω της οικονομικής κρίσης, παρουσίασε σημαντική μείωση της τάξης του 20%, όπως εκτιμούν οι εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων.

Στα χαρακτηριστικά της εσωτερικής αγοράς ήταν, επιπροσθέτως, η συρρίκνωση των ημερών των διακοπών και η πτώση των δαπανών για πάσης φύσεως καταναλώσεις. Μεγάλος αριθμός προσφορών που άλλες χρονιές, κυρίως εκτός αιχμής της σεζόν, αξιοποιούνταν από την εγχώρια αγορά κατά τη φετινή περίοδο έμεινε στα αζήτητα. Πάντως, τα ελληνικά ξενοδοχεία συνεχίζουν τις προσφορές τους, προσδοκώντας σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής από την ελληνική αγορά και το επόμενο διάστημα. Εξάλλου, σε προορισμούς που προσελκύουν και εισερχόμενο τουρισμό τα κενά των πληροτήτων από την πτώση της εσωτερικής κίνησης, ειδικά την περίοδο του Αυγούστου, καλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις κρατήσεις των ξένων.

Η χαμηλότερη τιμή έναντι 10 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση καταγράφεται από το οnline ταξιδιωτικό γραφείο -για ημερομηνίες κρατήσεων από τον Σεπτέμβριο- σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ιεράπετρα Κρήτης, σε ξενοδοχείο 2 αστέρων στην Κω και σε ξενοδοχείο 3 αστέρων της Χαλκιδικής.  Στα 12,5 ευρώ προσφέρει το δωμάτιο σε ξενοδοχείο 2 αστέρων στην Πάρο από τα τέλη Αυγούστου και μετά, ενώ στην ίδια τιμή προσφέρει το δωμάτιο σε ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο συγκρότημα δωματίων στην Κέρκυρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή