ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς αύξηση κεφαλαίου 30 εκατ. η Forthnet

Την πρόταση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έως 30 εκατ. ευρώ προτείνει η διοίκηση της Forthnet στους μετόχους της εταιρείας. Πρόκειται για την ίδια πρόταση που είχε διατυπωθεί το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να υλοποιηθεί. Για τη νέα πρόταση, θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 3/8/2012. Η νέα απόφαση ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι οι βασικοί μέτοχοί της εκτιμούν ότι η κατάσταση στη χώρα τείνει πλέον να σταθεροποιηθεί. Παράλληλα στη συνέλευση αναμένεται ν’ αποφασιστεί το reverse split της μετοχής με την έκδοση μιας νέας μετοχής για κάθε 12 παλιές. Με τον τρόπο αυτό το μ.κ. της εταιρείας θα μειωθεί από 179,5 εκατ. ευρώ σε 12,9 εκατ. ευρώ, με σκοπό τον σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού.

Εκπτώσεις από Cosmote

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Cosmote προσφέρει σε ανέργους και συνταξιούχους εκπτώσεις 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες και για έναν ολόκληρο χρόνο. Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου Cosmote, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή συνταξιούχοι άνω των 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και τις 31/12/2012 σε ένα από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTE ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να επικοινωνούν στο 13838.

ΔΕΗ

Συνεργασία στον τομέα των ηλεκτρονικών προμηθειών ανακοίνωσαν οι εταιρείες cosmoONE και ΔΕΗ. Η συνεργασία θα είναι διετής και αφορά την υλοποίηση ενός έργου μέσω του οποίου η ΔΕΗ θα πραγματοποιεί online δημοπρασίες και παραγγελίες αγαθών/υπηρεσιών. Ειδικότερα, η συμφωνία προβλέπει τη διενέργεια ηλεκτρονικών δημοπρασιών (πλειστηριασμών) με στόχο την υλοποίηση πενήντα διαγωνισμών προμηθειών στη ΔΕΗ. Σύμφωνα με την Cosmoone, oι πρώτες ηλεκτρονικές δημοπρασίες διεξήχθησαν ήδη στα μέσα Ιουνίου. Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία ηλεκτρονικών παραγγελιών της cosmoONE περιλαμβάνει την υλοποίηση ηλεκτρονικών τιμοκαταλόγων προς συμβεβλημένους προμηθευτές της ΔΕΗ, σύμφωνα με τις διαδικασίες της επιχείρησης.

ΟΠΑΠ

Την έναρξη μιας συστηματικής επιστημονικής έρευνας με την οποία θα αποτυπωθεί το φαινόμενο του παθολογικού τζόγου στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Στόχος του ΟΠΑΠ που θα χρηματοδοτήσει την έρευνα, είναι η διασφάλιση της ελληνικής κοινωνίας από τη δημιουργία και την εξάπλωση του εθισμού στα τυχερά παίγνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή