Πέντε υποψήφιοι για αγορά της Δωδώνης

Πέντε υποψήφιοι για αγορά της Δωδώνης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε, συνολικά, υποψήφιοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την εξαγορά πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγροτικής Τράπεζας προς το Χρηματιστήριο. Μεταξύ των ενδιαφερομένων είναι η κοινοπραξία των μετόχων μειοψηφίας (ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Αρτας Φιλιππιάδας), καθώς και τέσσερις ακόμη ξένοι και Ελληνες υποψήφιοι επενδυτές. Οι προσφορές αναμένεται να ανοιχθούν σήμερα από τους συμβούλους πώλησης, που έχουν οριστεί η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank, προκειμένου να ακολουθήσει στη συνέχεια η αξιολόγησή τους.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, στο πλαίσιο της πολιτικής απαλλαγής της ΑΤΕbank, από τις επιχειρήσεις μη χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αξιολόγησης των τριών προσφορών που έχουν κατατεθεί για την πώληση του 82,3% της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ήταν η 29η Μαΐου και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον σύμβουλο πώλησης, Eurobank, έως το τέλος του μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή