ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 20 εκατ. τα κέρδη ΟΠΑΠ από Πάμε Στοίχημα Live

Εσοδα ύψους 20 εκατ. ευρώ πέτυχε ο ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα Live στην περίοδο του Euro 2012. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ο τζίρος αυτός ήταν περίπου διπλάσιος από την αρχική εκτίμηση. Επίσης, η μέση απόδοση του παιχνιδιού διαμορφώθηκε στο 90%, όσο περίπου οι μέσες ετήσιες αποδόσεις στα μονά παιχνίδια. Συνολικά στο Πάμε Στοίχημα Live κατατέθηκαν 559.700 δελτία, με τον αγώνα Ισπανίας-Πορτογαλίας να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με 34.619 δελτία, δεύτερο τον αγώνα Ολλανδίας-Δανίας, με 31.684 δελτία, και τρίτο τον αγώνα Γερμανίας-Ιταλίας, με 31.673 δελτία. Ο τελικός έμεινε στην 6η θέση από άποψη συγκέντρωσης ενδιαφέροντος, με 26.918 δελτία, ενώ σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο Euro 2012, το ενδιαφέρον των παικτών συγκέντρωσε ο αγώνας με τη Γερμανία, με περισσότερα από 27.000 δελτία συμμετοχής. Ο ΟΠΑΠ αναφέρει ότι μελετά επισταμένα όλα τα αποτελέσματα και τις παραμέτρους της πρώτης εφαρμογής του Πάμε Στοίχημα Live, έτσι ώστε το παιχνίδι να βελτιωθεί και να εμπλουτιστεί, πριν από την προσφορά του με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Σε επιστολή της Ενωσης Εισηγμένων Εταιρειών προς τον υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με κοινοποίηση και στον υπ. Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη προτείνεται η οριστική κατάργηση του φόρου υπεραξίας στις μετοχές που θα ισχύσει από τις 2 Ιανουαρίου 2013 καθώς και η πλήρης κατάργηση του φόρου συναλλαγών μέχρι να ισχύσει ο πανευρωπαϊκός φόρος συναλλαγών Τόμπιν. Οπως αναφέρει η Ενωση, φέτος δεν θα υπάρξουν ούτε κέρδη προς διανομή από μερίσματα ούτε υπεραξίες προς φορολόγηση.

Επέκταση της συνεργασίας

Η εισηγμένη Ελγέκα μέσω της θυγατρικής της «Diakinisis Port», επέκτεινε τη συνεργασία της με την εταιρεία «Piraeus Container Terminal», με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτοεκφορτώσεων εμπορευματοκιβωτίων και λοιπών υπηρεσιών στον Προβλήτα ΙΙ του Νέου ΣΕΜΠΟ του Λιμένος Πειραιώς μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2017, και στον Προβλήτα ΙΙΙ, η κατασκευή της οποίας εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2013.

Ο όμιλος Ελγέκα κατά το α΄ τρίμηνο του 2012 εμφάνισε ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ύψους 1,7 εκατ. ευρώ από ζημίες 0,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011.

Επιχειρηματική πρωτοβουλία ανακαίνισης αθλητικών κέντρων

Πρωτοβουλία με στόχο την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα ανακοίνωσαν η εταιρεία P&G και η Carrefour Μαρινόπουλος. Συγκεκριμένα, από τις 14 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες με κάθε αγορά προϊόντων της P&G, όπως τα Pampers, Ariel, Pantene και Gillette από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Planet και Carrefour, ένα ποσό θα διατίθεται για την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων. Η P&G και η Carrefour Μαρινόπουλος καλούν όλους να συμμετέχουν στην επιλογή των αθλητικών εγκαταστάσεων, ψηφίζοντας ένα από τα κέντρα που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.stirizoathlitismo.gr. Θα ανακαινιστούν συνολικά πέντε αθλητικά κέντρα και στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Αθλητικό Κέντρο Πλάτων Ρέντη, Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας, Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου αλλά και Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.

Νέα στρατηγική ανάπτυξης από το «Διάφανο»

Η αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού «Διάφανο» εγκαινίασε νέα στρατηγική ανάπτυξης, προσβλέποντας στην επέκτασή της σε νέες αγορές μέσω της δημιουργίας μεγαλύτερων καταστημάτων, μέσου εμβαδού 2.500 τ.μ. Στο πλαίσιο της νέας αυτής στρατηγικής, η αλυσίδα έχει ξεκινήσει την εισαγωγή και διάθεση νέων κατηγοριών σε προϊόντα όπως είδη ταξιδίου, αξεσουάρ για διακοπές και εποχικά είδη, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες συλλογές της με νέα προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του το ένατο κατάστημα της αλυσίδας στον Αλιμο, συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ., επί της λεωφ. Αλίμου, ενώ τον Απρίλιο είχε εγκαινιαστεί ένα ακόμη κατάστημα «Διάφανο», συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ. στην Αγ. Παρασκευή, επί της λεωφ. Μεσογείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή