ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Μαρούσι στην Κηφισιά η έδρα της ΜΙG

Τη μεταφορά της έδρας της Marfin Investment Group από τον Δήμο Αμαρουσίου στον Δήμο Κηφισιάς Αττικής ενέκρινε, με την υπ’ αρ. πρωτ. Κ2-5010/17.7.2012 απόφαση, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Η διεύθυνση των γραφείων της νέας έδρας είναι λεωφόρος Θησέως αρ. 67, 146 71 Κηφισιά (Ν. Ερυθραία), στην οποία ήδη λειτουργούσαν γραφεία της εταιρείας.

Νέο Δ.Σ. στην Dionic

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Dionic, το οποίο εξελέγη από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων στη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2012. Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής, έως τις 30 Ιουνίου 2015. Τα μέλη του Δ.Σ. είναι οι Θωμάς Ρούμπας, πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος, Δημοσθένης Βατικιώτης, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Χρήστος Μπιζούμης, αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, μη εκτελεστικό μέλος, Αλέξανδρος Λαβράνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Βενέτης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, και Παντελής Παστιανίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Κεραμεία Αλλατίνη

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κεραμεία Αλλατίνη. Το νέο εξαμελές Δ.Σ. της εισηγμένης εταιρείας θα έχει τριετή θητεία, μέχρι και την 30ή Ιουνίου του έτους 2015. Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Αχιλλέα Κώτσια και ως αντιπρόεδρο τον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο.

Μπήτρος

Τα διοικητικά συμβούλια της εταιρείας Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε. και της ανώνυμης εταιρείας Big Solar αποφάσισαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο σύνδεσης της Big Solar με θυγατρική εταιρεία της Μπήτρος Συμμετοχική, μέσω κατάλληλης μεθόδου εταιρικού μετασχηματισμού (όπως συγχώνευση, απόσχιση κλάδου κ.ά.) ή/και με συνδυασμό τέτοιων μεθόδων. Για τον σκοπό αυτό τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών, με την υποστήριξη οικονομικών και νομικών συμβούλων, θα προχωρήσουν στη διερεύνηση των δυνατοτήτων που ενδεχομένως προσφέρονται, η οποία αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31.10.2012.

Χατζηιωάννου

Η Χατζηιωάννου ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε επανυποβολή των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1/1/2012 έως 31/3/2012, καθώς σε πίνακες των οικονομικών καταστάσεων μεγέθη της ίδιας εκ παραδρομής παρουσιάζονταν ως μεγέθη της θυγατρικής Sprider Stores και το αντίστροφο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή