Euroline: μετατρέπεται σε αμοιβαίο κεφάλαιο

Euroline: μετατρέπεται σε αμοιβαίο κεφάλαιο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία επενδυτική εταιρεία εγκαταλείπει τον κλάδο των επενδυτικών εταιρειών και μετατρέπεται σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Πρόκειται για την Euroline Επενδυτική, η οποία ανακοίνωσε ότι χθες (13 Αυγούστου 2012) έγινε η διαγραφή της από το Μητρώο των Ανώνυμων Εταιρειών, καθώς και η διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Αναλυτικά όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Στις 7 Αυγούστου καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, μεταξύ άλλων, η υπ’ αρ. 4/621/12.7.2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με την οποία ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της επενδυτικής εταιρείας Euroline και παράλληλα χορηγήθηκε η άδεια σύστασης και εγκρίθηκε ο Κανονισμός του Αμοιβαίου Κεφαλαίου “Marfin Global Strategy Fund Of Fund Μικτό”.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της ανταλλαγής των στοιχείων του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με μερίδια του συγκεκριμένου Αμοιβαίου Κεφαλαίου (σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 1 τελευτ. εδάφιο του Ν. 3371/2005), η Euroline διεγράφη από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών. Κατόπιν, οι μετοχές της διεγράφηκαν από χθες από το Χρηματιστήριο Αθηνών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή