Επιστροφή του παλιού δισκοπωλείου…

Επιστροφή του παλιού δισκοπωλείου…

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κενό που παρουσιάζει η αγορά της πρωτεύουσας σε εξειδικευμένα καταστήματα μουσικής, έρχεται να καλύψει το νέο κατάστημα «Relοad», το οποίο άνοιξε πριν από ενάμιση μήνα στο κέντρο της Αθήνας. Αποτέλεσε πρωτοβουλία ορισμένων ανθρώπων της αγοράς, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν ένα δισκοπωλείο που θα προσφέρει όλη την γκάμα της μουσικής με το νοσταλγικό κλίμα που είχαν τα δισκοπωλεία προ εικοσαετίας.

Η ιδέα δημιουργήθηκε μετά το κλείσιμο της αλυσίδας δισκοπωλείων Metropolis προ ολίγων μηνών, και μάλιστα το Reload μισθώνει τον χώρο επί της οδού Πανεπιστημίου 54, δηλαδή εκεί όπου στεγαζόταν το πρώτο σημείο της ιστορικής αλυσίδας. Πρόκειται για έναν κτίριο έκτασης 350 τ.μ. που εκτείνεται σε τρία επίπεδα, το οποίο ανήκει στον έναν εκ των δύο αδελφών που ίδρυσαν την αλυσίδα Metropolis, κ. Βασίλη Τοπιτζή.

Δημιουργοί του Reload είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι τονίζουν ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μία υγιή εμπορική εταιρεία που να προσφέρει δουλειά τόσο στους 10 υπαλλήλους όσο και στους ίδιους. Προέρχονται όλοι από τον χώρο της μουσικής, δηλαδή τη λιανική αγορά (καταστήματα Metropolis και Fnac) και δισκογραφικές εταιρείες, ενώ η συνολική επένδυση είναι σχετικά χαμηλή (μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ).

Οπως αναφέρει στην «Κ» ο διευθυντής της λιανικής, Γιάννης Γεωργόπουλος, «έχουμε διάθεση επιστροφής στο κλίμα του παλιού δισκοπωλείου και δίνουμε έμφαση στην πώληση όλων των ειδών μουσικής, ενώ προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες όπως παραγγελίες από το εξωτερικό, εξειδικευμένο προσωπικό, cd και dvd αλλά και ορισμένα αξεσουάρ σχετικά με τη μουσική κλπ.».

Προσθέτει δε ότι στόχος της επιχείρησης είναι στους επόμενους μήνες να ιδρύσει το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εξυπηρετεί όλη τη χώρα, αλλά και τη δημιουργία του δεύτερου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή