Αλλαγή στρατηγικής στην αγορά από Fashion Distribution

Αλλαγή στρατηγικής στην αγορά από Fashion Distribution

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαναπροσδιορίζει την παρουσία της στην αγορά της λιανικής η εταιρεία Fashion Distribution Α.Ε., η οποία, μεταξύ άλλων, λειτουργεί το Mega Outlet στη Θεσσαλονίκη. Κρίνοντας μη αποδοτική την παρουσία της στην ελληνική αγορά, η διοίκηση της εταιρείας τερμάτισε πρόσφατα τη συνεργασία της με την ιταλική αλυσίδα ένδυσης OVS, η οποία λειτουργούσε δύο καταστήματα σε Μοναστηράκι και Γλυφάδα. Πλέον, η εταιρεία εστιάζει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη της έτερης επίσης ιταλικής αλυσίδας νεανικής ένδυσης Jennyfer, η οποία πρόσφατα εγκαινίασε την παρουσία της στο Αγρίνιο και αναμένεται να ανοίξει ακόμη ένα σημείο πώλησης στην πόλη της Κοζάνης.

Η αλυσίδα αυτή έχει επίσης καταστήματα στην Αθήνα, στην Κέρκυρα, καθώς και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, αλλά και στο εκπτωτικό πολυκατάστημα Mega Outlet της Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, η διοίκηση της Fashion Distribution αναφέρει ότι οι επιδόσεις του είναι θετικές δεδομένης της συγκυρίας, με την επισκεψιμότητα να έχει αυξηθεί 2% και τον τζίρο να καταγράφει απώλειες περί το 5%.

Στους στόχους της εταιρείας περιλαμβάνεται ο διαρκής εμπλουτισμός του εμπορικού του μείγματος, με στόχο να παραμείνει ελκυστικός προορισμός. Το Mega Outlet βρίσκεται στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής και καλύπτει επιφάνεια 15.000 τ.μ.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προχώρησε στο κλείσιμο του αντίστοιχου πολυκαταστήματος που λειτουργούσε στη Λάρισα στις αρχές του 2012, κρίνοντας μη αποδοτικές τις επιδόσεις του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή