Εν συντομια

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόσπαση υπαλλήλων στη Γραμματεία Εμπορίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποσπάσεις υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.Το υπουργείο Ανάπτυξης καλεί τους τακτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας σε φορείς του Δημοσίου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα -εκτός των υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού- οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προς πλήρωση 10 θέσεων στον κλάδο Νομικών, 10 θέσεων στον κλάδο Πληροφορικής και 10 θέσεων στον κλάδο Οικονομολόγων. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου 2012.

Ούτε για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες στο δίκτυο της Πελοποννήσου, το οποίο πρόσφατα χαρακτηρίστηκε κορεσμένο, θα χορηγεί νέες άδειες η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Αυτό διευκρινίζει σε χθεσινή της ανακοίνωση, ύστερα από αιτήματα και ερωτήματα που υποβλήθηκαν από φορείς και ενδιαφερομένους.

Οπως επισημαίνει, η απόφασή της με την οποία η Πελοπόννησος χαρακτηρίστηκε περιοχή με κορεσμένο δίκτυο για τις ΑΠΕ, περιλαμβάνει και την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών σε κτίρια.

Φορολογικά ενήμερη

Ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος της χρήσης του 2011 για την «Στ. Κανάκης» και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία «σε συνέχεια του ειδικού φορολογικού ελέγχου που διενεργήθηκε από τον νόμιμο ελεγκτή της εταιρείας, εξεδόθη φορολογικό πιστοποιητικό με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη». Εν τω μεταξύ, η τακτική συνέλευση -που συνήλθε πρόσφατα- εξέλεξε το νέο οκταμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο θα είναι πενταετούς θητείας και αποτελείται από τους: Στυλιανό Κανάκη, Μαρία Κανάκη, Ελευθερία Κανάκη, Αθανάσιο Σύρμο, Χρήστο Βαταλίδη, Σεραφείμ Καλλιαντάση, Αλεξάνδρα Πιλάτου και Χρίστο Παπαγεωργίου.

Επιπλέον, η συνέλευση όρισε τους κ. Χρίστο Παπαγεωργίου και Αλεξάνδρα Πιλάτου ως τα δύο ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Το σχέδιο της διπλής ανάπλασης στο ΥΠΕΚΑ

Στην έγκριση του σχεδίου του προεδρικού διατάγματος για το «Πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης των περιοχών της Λ. Αλεξάνδρας και του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων», προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Μπάμπης Βωβός. Η διοίκηση της «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Αθήνας στις 10-08-2012, αποφασίστηκαν ομόφωνα: Η έγκριση του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος του «Προγράμματος Διπλής Ανάπλασης των περιοχών της Λ. Αλεξάνδρας και του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων» και η αποστολή του φακέλου του θέματος στη Διεύθυνση Νομοθετικού έργου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) για την προώθηση της θεσμοθέτησης. Ηδη ο φάκελος βρίσκεται στη Διεύθυνση Νομοθετικού έργου του ΥΠΕΚΑ. Η διοίκηση εκτιμά ότι ο σχετικός φάκελος θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα έτοιμος από την αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ, ώστε να υπογραφεί από τον αρμόδιο υπουργό και να κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας προς τελική γνωμοδότηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή