Προσέλκυση ιατρικού τουρισμού από Μόσχα

Προσέλκυση ιατρικού τουρισμού από Μόσχα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα το 2o Greek Medical and Health Tourism Workshop με τη συμμετοχή ξενοδοχείων με εγκαταστάσεις SPA, ιδιοκτητών ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και κέντρων αποκατάστασης, στοχεύοντας στην αύξηση της πελατείας τους. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από την εταιρεία Tourism Today σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας, την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών και την ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα είναι υπό την αιγίδα του υπ. Τουρισμού του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Στο μεταξύ, η συνεργασία ανάμεσα στο υπ. Τουρισμού και το Πανεπιστήμιο Simon Fraser του Καναδά και ειδικότερα την έδρα Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος» αποφασίσθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε η υπ. Τουρισμού O. Κεφαλογιάννη με στελέχη του Πανεπιστημίου. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει προγράμματα φιλοξενίας φοιτητών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Γαλαξίδι τους θερινούς μήνες με σκοπό την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

Εξάλλου, ημερίδα με θέμα «Ιαματικός Τουρισμός για μία νέα στρατηγική ανάπτυξης» διοργανώνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα ο Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών Ελλάδος. Βασικό ζητούμενο της ημερίδας είναι να διερευνηθεί η συμβολή του ιαματικού τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά και οι δυνατότητες προσέλκυσης επενδύσεων στον κλάδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή