Νέα προγράμματα αυτοκινήτου από την Interamerican

Νέα προγράμματα αυτοκινήτου από την Interamerican

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Interamerican διαθέτει στην αγορά νέα προγράμματα στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου, τα οποία συνδυάζουν πληρότητα φάσματος καλύψεων, ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης βασισμένες σε ιδιόκτητες μονάδες υποστήριξης (συνεργεία, οδική βοήθεια) και αυτοματοποίηση διαχείρισης έκδοσης συμβολαίου αλλά και ζημιάς με υψηλή τεχνολογική υποστήριξη και προσιτά ασφάλιστρα για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Τα προγράμματα διατίθενται με αναμορφωμένους όρους για την ολική κλοπή (μείωση χρόνου αποζημίωσης στις 45 ημέρες), μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, κάλυψη ζημιών κατά τη διάρκεια μεταφοράς του οχήματος (π.χ. σε πλοίο), μείωση και κλιμάκωση επασφαλίστρου νέων οδηγών, ενσωμάτωση της αστικής ευθύνης για πυρκαγιά μαζί με κλιμακούμενη διαφοροποίηση ασφαλίστρων.

Για την ευέλικτη προσαρμογή των ασφαλίστρων, στο πρόγραμμα «Basic» η Interamerican αντικαθιστά τις καλύψεις οδικής βοήθειας με φροντίδα ατυχήματος και ρυμούλκηση, προσφέροντας οικονομικότερο ασφάλιστρο μέχρι και 15%, ενώ με πιο ανταγωνιστικό ασφάλιστρο προωθεί και το πρόγραμμα «Classic», με προσθήκη κάλυψης για τα κρύσταλλα αντί νομικής προστασίας και προσωπικού ατυχήματος.

Είναι αξιοσημείωτο ότι περισσότερα από το 50% των συμβολαίων της αγοράς έχουν μόνο τις βασικές καλύψεις. Επίσης, στο πρόγραμμα «Total» έχουν προστεθεί καλύψεις για κακόβουλες ενέργειες και έχει μειωθεί το απαλλασσόμενο ποσόν στα 350 ευρώ εφόσον οι υπηρεσίες αποκατάστασης ζημιών αντιμετωπίζονται στο ιδιόκτητο συνεργείο CarPoint της εταιρείας ή σε συνεργαζόμενα συνεργεία.

Σημειώνεται ότι η Interamerican έχει αυξήσει από το 2010 έως σήμερα κατά 50% τον στόλο των ασφαλισμένων αυτοκινήτων, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 10% σύμφωνα με τα στοιχεία της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Η εταιρεία έχει μειώσει -σε απόλυτο βαθμό – στις δύο μόλις ημέρες τον χρόνο αποζημίωσης, από τη συμπλήρωση του φακέλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή