Ογδόντα χρόνια στους ελληνικούς ουρανούς η Air France

Ογδόντα χρόνια στους ελληνικούς ουρανούς η Air France

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από 80 χρόνια, στις 4 το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου 1933, ο Γάλλος υπουργός Αεροπορίας Πιερ Κοτ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια της Air France στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γεννηθεί η Air France από την ένωση πέντε εταιρειών, των Air Orient, Air Union, Societe Generale des Transports aeriens των CIDNA και Αeropostal.

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 ξεκίνησε για την Air France μια εορταστική χρονιά. Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 η εταιρεία προχώρησε στον εορτασμό των 80 χρόνων της στους ελληνικούς ουρανούς με μια λαμπρή τελετή στην οποία παρέστησαν ο γενικός διευθυντής της Air France KLM Ελλάδος Γιαν Γκιλμπέρτ, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο πρέσβης Γαλλίας στην Ελλάδα Ζαν Λουπ Κουν-Ντελφόρζ και ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης.

Με το νέο της πρόγραμμα «Best and Beyond» η Air France επενδύει στη μεγιστοποίηση των επιλογών για όλους και τον καθένα ξεχωριστά, επενδύοντας πάνω από 500 εκατ. ευρώ σε νέα προϊόντα και εκπαιδευτικά προγράμματα για πάνω από 19.000 άτομα προσωπικό. Η αύξηση των επιλογών αυτών θα είναι εμφανής στους επιβάτες των θέσεων Economy και Premium Economy. Από το καλοκαίρι του 2014 η Air France θα επανδρώσει σταδιακά 44 Boeing 777 του υπερατλαντικού στόλου της με καινούργια καθίσματα και επιλογές διασκέδασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή