Μειώνει τα ασφάλιστρα η Εθνική Ασφαλιστική

Μειώνει τα ασφάλιστρα η Εθνική Ασφαλιστική

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μείωση ασφαλίστρων που μεσοσταθμικά φθάνει το 8,5%, προχωρά για δεύτερη φορά εντός του 2013, η Εθνική Ασφαλιστική. Το νέο μειωμένο τιμολόγιο παρουσίασε στο παραγωγικό δίκτυο κλιμάκιο της διοίκησης της Εταιρείας με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θεοφάνη Παναγιωτόπουλο και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλο.

Αξιοποιώντας την εμπειρία εφαρμογής του καινούργιου τρόπου τιμολόγησης, η Εθνική Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς μεταβολές των δεδομένων της αγοράς, προχώρησε στη νέα μείωση των ασφαλίστρων για τα συμβόλαια των επιβατικών ιδιωτικής χρήσης. Το νέο τιμολόγιο της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει ισχύ από 12 Νοεμβρίου και εφαρμόζεται σε όλα τα νέα συμβόλαια και τις πρόσθετες πράξεις που εκδίδονται από την ημερομηνία αυτή. Επιπλέον, το νέο τιμολόγιο θα ισχύσει και για τις ανανεώσεις του μηνός Δεκεμβρίου 2013. Το ποσοστό μείωσης είναι διαφορετικό για κάθε ασφαλιστήριο, ανάλογα με τις επιμέρους παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη κατά την τιμολόγηση. Εκτός της μείωσης αυτής, από 12 Νοεμβρίου μεταβλήθηκε και το ασφάλιστρο της Οδικής Βοήθειας, με μείωση της τάξης του 34% (νέα μειωμένη τιμή, από 60 ευρώ που ίσχυε, σε 40 ευρώ ετήσιο ασφάλιστρο). Το δίκτυο της εταιρείας θα μπορεί ακόμη, στις ανανεώσεις των συμβολαίων, να διαθέτει στους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής σε χαμηλότερες τιμές τα ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα EthnikiProtect (ProtectClassic, ProtectExtra και ProtectPremium). Η νέα αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της Εθνικής Ασφαλιστικής, καταγράφει με τον πιο σαφή τρόπο, τη φιλοσοφία της εταιρείας για εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, μεγιστοποιώντας τη σχέση κόστους-οφέλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή