Στα 316,74 εκατ. οι πωλήσεις της Jumbo

Στα 316,74 εκατ. οι πωλήσεις της Jumbo

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοποιημένες πωλήσεις ύψους 316,74 εκατ. ευρώ εμφάνισε η εισηγμένη Jumbo το εξάμηνο Ιουλίου – Δεκεμβρίου για τη χρήση 2013-2014, καταγράφοντας αύξηση 7,23% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της χρήσης 2012-2013, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις της διοίκησης. Οι πωλήσεις στα καταστήματα στην Ελλάδα διατηρήθηκαν σε θετικό έδαφος, ενώ η ενίσχυσή τους στην Κύπρο ήταν σημαντική μετά και το άνοιγμα νέου καταστήματος στην Πάφο. Διψήφια ανάπτυξη κατεγράφη στη Βουλγαρία, ενώ ικανοποιητική ήταν η εικόνα στη Ρουμανία.

Ο όμιλος Jumbo μέχρι το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου αριθμούσε 66 καταστήματα, εκ των οποίων τα 52 στην Ελλάδα, 4 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία, 2 στη Ρουμανία, ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Jumbo. Κατά το δεύτερο μισό της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, αναμένεται να λειτουργήσει ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα (9.000 τ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή