Χανιά: Θετικές αντιδράσεις για τις πτήσεις της Ryanair

Χανιά: Θετικές αντιδράσεις για τις πτήσεις της Ryanair

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  

Θετικά αντέδρασαν οι φορείς του τουρισμού και του εμπορικού κόσμου στα Χανιά, στην απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair να συνδέσει με τέσσερις πτήσεις την ημέρα το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» με το «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Έχοντας ως δεδομένο ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, που από την άνοιξη του 2013 δημιούργησε μια από τις βάσεις της στα Χανιά, μεταφέροντας από και προς την Κρήτη χιλιάδες επισκέπτες, οι τοπικοί φορείς εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη εκτιμώντας ότι θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό και το εγχώριο τουριστικό προϊόν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μαργαρώνη, «η απόφαση ενισχύει τον ανταγωνισμό, θα φέρει καλά αποτελέσματα για τον τουρισμό και μείωση του κόστους μεταφοράς».

Την εκτίμηση ότι η κίνηση της συγκεκριμένης εταιρείας θα αυξήσει την τουριστική κίνηση στα Χανιά και την Κρήτη έκανε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης.

«Νομίζω ότι προδιαγράφεται μια σημαντική αύξηση της κίνησης τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή