Ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

Ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ανάδειξη του κ. Μάρκου Βερέμη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Upstream Α.Ε., ως τον Ελληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» για το 2013, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που οργάνωσε, για τέταρτη φορά, η Ε.Υ. (Ernst & Young) Ελλάδας. Ο θεσμός του Ελληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» σκοπό έχει να προαγάγει την επιχειρηματικότητα και να ενδυναμώσει τους δεσμούς της με την κοινωνία. Ο κ. Μάρκος Βερέμης ως Ελληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013 θα διαγωνιστεί με τους νικητές του αντίστοιχου βραβείου από 50 περίπου χώρες, για τον τίτλο του «World Entrepreneur Of The Year» που θα διεξαχθεί στις 6 με 8 Ιουνίου του 2014 στο Μόντε Κάρλο. Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών που αναδείχθηκαν, έπειτα από απόφαση της εννεαμελούς κριτικής επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita A.E., είναι:

– Ο κ. Ευάγγελος Σπανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Βιοϊατρική Α.Ε., έλαβε το βραβείο «Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας».

– Ο κ. Θεόδωρος Πασχαλίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Grantex Α.Ε., έλαβε το βραβείο «Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας».

-Ο κ. Μάρκος Βερέμης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Upstream A.E., έλαβε το βραβείο «Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας».

– Ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης, πρόεδρος, όμιλος ΣΑΝΗ Α.Ε., έλαβε το βραβείο «Πρωτοπόρος επιχειρηματίας».

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο κ. Πάνος Παπάζογλου, διευθύνων σύμβουλος της E.Y. Ελλάδας, επεσήμανε: «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, ο επαναπροσδιορισμός οικείων, αλλά ενδεχομένως αναποτελεσματικών προσεγγίσεων, καθίσταται επιτακτική ανάγκη…».

Ο νικητής του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013, κ. Μάρκος Βερέμης, παραλαμβάνοντας το βραβείο του, δήλωσε: «Η βράβευση τιμά ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου κι εμένα προσωπικά. Η υψηλή ποιότητα της κριτικής επιτροπής προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη σημερινή διάκριση».

Στην ομιλία του ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ως πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, απευθυνόμενος στους νικητές είπε: «Βραβεύεστε με μοναδικό κριτήριο επιλογής αυτά που κάνατε, τις μάχες που δώσατε, τις νίκες που επιτύχατε στη ζωή σας, την προσωπικότητα που διαθέτετε και την απασχόληση που δημιουργήσατε…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή