Eπενδύσεις 11 εκατ. από Coca Cola HBC

Eπενδύσεις 11 εκατ. από Coca Cola HBC

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραγωγικές επενδύσεις ύψους 11 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει φέτος στην Ελλάδα η Coca Cola HBC. Στόχος των επενδύσεων είναι αφενός να δηλώσει η εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Γ. Δαυίδ ότι παραμένει στην Ελλάδα και αφετέρου λαμβάνει μέτρα έτσι ώστε να προσαρμόσει την παραγωγή στις αλλαγές που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στην κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ εντός των επόμενων μηνών στη μονάδα παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ. Επίσης επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ στη μονάδα του Σχηματαρίου Βοιωτίας, με στόχο αφενός την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και του νερού και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητάς της.

Η τελευταία επένδυση σχετίζεται με τη μεταφορά στο Σχηματάρι της παραγωγής χυμών, διαδικασία που στο μεγαλύτερο ποσοστό γινόταν μέχρι σήμερα στη μονάδα του Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή