Σύντομα (21/1/14)

3' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

45 νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου στον ΟΤΕ

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον όμιλο ΟΤΕ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Πρόκειται για 45 θέσεις τεχνικών πεδίου οι οποίες ανοίγουν σε πολλές περιοχές της χώρας, εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων. Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις σχετίζονται με θέσεις εργασίας του ΟΤΕ σε νησιά της Δωδεκανήσου, των Κυκλάδων, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά Ελλάδα (εκτός Αττικής), στην Κεφαλληνία, στη Χίο κ.α. Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο της OTEplus (www.oteplus.gr). Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, οι θέσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών και συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον όμιλο ΟΤΕ και αφορούσαν κυρίως την κάλυψη θέσεων σε δραστηριότητες του ΟΤΕ στα αστικά κέντρα. Μέχρι τώρα έχουν προσληφθεί 210, ενώ είχαν υποβληθεί περίπου 34.000 αιτήσεις. Συνολικά ο ΟΤΕ αναμένεται να προσλάβει φέτος περίπου 500 νέους εργαζομένους.

Στο ύψος των 305 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ενοποιημένες ζημίες μετά από φόρους της τεχνικής εταιρείας «Μπ. Βωβός» το 2012 έναντι 83,9 εκατ. ευρώ το 2011 και κύκλο εργασιών 13,9 εκατ. ευρώ, μειωμένο κατά 59,3% στα επίπεδα των 34,1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οικονομική χρήση του 2011. Τα έσοδα από ενοίκια μειώθηκαν κατά 63,98% περίπου, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις ακινήτων. Οι ζημίες προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων του ομίλου διαμορφώθηκαν σε 289,1 εκατ. ευρώ από 63,8 εκατ. περίπου στην προηγούμενη χρήση. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία έχει εισαχθεί στο άρθρο 99.

Εκλογή Δ.Σ. στο νεοσύστατο TCB

Εξελέγη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης με διακριτικό τίτλο Τhessaloniki Convention Bureau (TCB), που αποτελεί αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε για την εκλογή του Δ.Σ. παραβρέθηκαν οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο εγχείρημα για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού και τη συστηματική διεκδίκηση της διοργάνωσης ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων στην πόλη. Πρόεδρος αναδείχθηκε η Δ. Αμαραντίδου, αντιπρόεδρος ο Κ. Αλεξόπουλος, γ.γ. η Β. Παπαδημητρίου, αναπληρωτής γ.γ. ο Χ. Νεοφυτίδης, ταμίας η Κ. Μαμαδά και μέλη οι κ. Γ. Ασλάνης και Σ. Πέγκας.

Πρώτη για 5η συνεχή χρονιά η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ κατέλαβε την πρώτη θέση το 2013 μεταξύ των χρηματιστηριακών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, με μερίδιο αγοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών 15,6%. Την Eurobank Equities επιλέγουν για τις συναλλαγές τους σε ελληνικές και διεθνείς μετοχές, παράγωγα προϊόντα, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια διεθνών επενδυτικών οίκων πάνω από 30.000 ιδιώτες επενδυτές που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω ενός ευρύτατου δικτύου εξυπηρέτησης και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών, eurobanktrader.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, μέσω του δικτύου υποκαταστημάτων της αλλά και πλήθους αποκλειστικά συνδεδεμένων αντιπροσώπων και συνεργαζόμενων εταιρειών επενδυτικής διαμεσολάβησης και παροχής επενδυτικών υπηρεσιών καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα. Το 2013 ήταν χρονιά πολλαπλών επιτυχιών για την εταιρεία, με τη διεύθυνση ανάλυσης να καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των τμημάτων ανάλυσης που καλύπτουν την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, στην ετήσια έρευνα Extel της Thomson Reuters.

Νέα απευθείας πτήση Αμβούργο – Καλαμάτα από την Easy Jet

Με περισσότερες από 1.000 αεροπορικές πτήσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους το αεροδρόμιο της Καλαμάτας ενώνει την περιοχή με τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές πόλεις, αναφέρει η Costa Navarino, σημειώνοντας τη νέα απευθείας διεθνή πτήση που δρομολογεί η Easy Jet από το Αμβούργο. Επίσης, τονίζει ότι η νέα πτήση προστίθεται στο ήδη διευρυμένο δίκτυο αεροπορικών πτήσεων που ενώνει τη Γερμανία με την Costa Navarino. Στο μεταξύ, το Αnazoe Spa στην Costa Navarino βραβεύθηκε, πρόσφατα, στον καθιερωμένο θεσμό των Spa Traveller Awards 2013. To spa αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες: Best Spa Hotel/Resort: Greece και Best European Spa for Incentive Breaks. Να σημειωθεί ότι τα Spa Traveller Awards αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς spa και ευεξίας διεθνώς μέσα από ψηφοφορία που πραγματοποιείται μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού Spa Traveller.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή