Παρέμβαση Σαμαρά ζητάνε τα επιμελητήρια Πελοποννήσου για τα νέα φορολογικά πρόστιμα

Παρέμβαση Σαμαρά ζητάνε τα επιμελητήρια Πελοποννήσου για τα νέα φορολογικά πρόστιμα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τα νέα φορολογικά δεδομένα, ζητούν με κοινή επιστολή τους οι πρόεδροι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

«Σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση του συνόλου των παραγωγικών φορέων της Πελοποννήσου σχετικά με τα προβλεπόμενα για τις διαδικαστικές παραβάσεις πρόστιμα από τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας Ν.4174/2013 –πρόστιμα στη ουσία τιμωρητικά κι εκτός πραγματικότητας», σημειώνουν στην επιστολή τους οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων.

Οι επιμελητηριακοί φορείς της Πελοποννήσου υπογραμμίζουν ότι «η πραγματική οικονομία βιώνει μια τραγική κατάσταση» και τα νέα μέτρα «θα οδηγήσουν μαθηματικά στην κατάρρευση της αγοράς. Ταυτόχρονα, η πρωτοφανής ρευστότητα που επικρατεί σχετικά με το εφαρμοζόμενο φορολογικό καθεστώς συνθέτει ένα εκρηκτικό μίγμα με απρόβλεπτες συνέπειες».

Καλούν, τέλος, τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα και να σβήσει «τη φωτιά που αναίτια απειλεί να δυναμιτίσει το σύνολο της αγοράς».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή