Alpha Bank – American Express ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Alpha Bank – American Express ανανέωσαν τη συνεργασία τους

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους στην Ελλάδα κατά 7 χρόνια υπέγραψαν χθες η Alpha Bank με την American Express. Με την ανανέωση της εν λόγω συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε από το 1995, η Alpha Bank παραμένει ο συνεργάτης της American Express στην ελληνική αγορά, τόσο στον τομέα της εκδόσεως προϊόντων καρτών όσο και στον τομέα της αποδοχής καρτών από τις επιχειρήσεις.

«Με τον τρόπο αυτόν, επισφραγίζεται η εμπιστοσύνη της American Express στην Alpha Bank ως επιλεγμένο της συνεργάτη. Η συνεργασία αυτή θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της American Express στην Ελλάδα, τοποθετώντας την τεχνολογία στο επίκεντρο των εξελίξεων στον χώρο των καρτών πληρωμών», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Alpha Bank.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα 12 προϊόντα καρτών American Express, εκδόσεως Alpha Bank, τα οποία χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα προνόμια και μοναδικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των αναγκών των καταναλωτών (χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, κάρτες συνεργασίας με μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρικές κάρτες).

Η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας υπεγράφη στην Αθήνα από τον κ. Γεώργιο Αρώνη, γενικό διευθυντή Retail Banking της Alpha Bank και τον κ. Peter Wright, Executive Vice-President Card Services EMEA, International Premium Products, Benefits and Communications and Global Network Business, American Express.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή